Ludilo hrvatskih medija! Bolesna KAMPANJA ustaša protiv Vučića: I njihovi čitaoci se čude: Dokle više?!

U hrvatskim medijima vlada opšta histerija zbog predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr,Pritnscreen

Neverovatni i bezobzirni napadi upereni protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića osvanuli su u hrvatskim glavnim medijima i internet portalima.

“Jutarnji list”, “Večernji list Hrvatska”, “Slobodna Dalmacija”, “24 sata” mediji i portali stali su u red za sramne napade na Aleksandra Vučića i Srbiju. U sramnim naslovima hrvatskih medija naša zemlja i predsednik se napadaju kako “nećemo dostići Hrvatsku još decenijama”, “Vučić izvršava politički testament Angele Merkel”, kao i da je Vučić pozvao Hrvate da se ne vakcinišu i da ne šalju decu u škole gde se ne uči ćirlica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čemu ovoliko nenormalno ludilo hrvatskih medija? Podsetimo, predsednik Srbije se sinoć oglasio iz Turske odakle je poslao poruku da “Srbija mora nešto dobro da radi čim joj toliko zavide”. Više o TOME pročitajte OVDE.

Ako je sve tako kao što kažu i tvrde u svojim medijima, zašto onda svom narodu ludački pokušavaju da objasne da ih nećemo dostići?!

Takođe, sramni tekstovi i napadi osvanuli su i na interent portalima, gde su glavne vesti. U nenormalnom ludilu na portalima pišu da “Vučić drži sve ključeve u ruci, kopije pravio prema Miloševićevom originalu”.

Koliko je cela ova histerija nenormalna najbolje govore komentari na tim portalima. Naime, komentari sa Večernjeg lista su objasnili kako ljudi shvataju ove vesti.

U jednom komentaru njhov čitalac je poručio da će Srbija i Hrvatska ove godine iamti isti ukupan BDP, iz njegovog odgovora je jasno šta misli o pisanju ovih medija i portala:

Foto: Printscreen

– Opet o Vučiću! Ukupan BDP Hrvatske 2010. godine je bio 60 milijari USD. Iste godine Srbija je imala ukupan BDP 42 milijarde usd. Prošlo je 11 godina, i ove godine, Srbija i Hrvatska će imati isti ukupan BDP od oko 61 milijardu USD. Naš BDP se uvećao 1 milijardu za 11 godina, a njihov 19 milijardi!!! Vreme je da se trgnemo, sami izračunajte što će biti za 10 godina. Rumunijaa, Slovačka, Mađarska su nas već prešišale, a bile su i iza Srbije. Uskoro će to uraditi i Srbija, a vi ćete i dalje drviti u Vučiću – stoji u komentaru.

– Je l imate vi neke druge teme ili svaki dan se bavite Vučićem, ebote o njemu se u Srbiji ne piše toliko kao kod vas. Bolesno – piše u drugom komentaru čitaoca.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar