Predsednik Vučić ODGOVORIO Đukanoviću i Milanoviću: Mora da Srbija nešto dobro radi kad joj toliko zavide

Predsednik kaže da je očigledno da Srbija dobro radi, čim napadaju našu zemlju u regionskim medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na izjave Mila Đukanovića u Zagrebu, kada se sastao sa predsednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i kada je Đukanović rekao da ne želi da razgovora sa njim.

Milanović i Đukanović su na sastanku u Zagrebu napali predsednika Srbije da je odgovoran za nemire u Crnoj Gori proteklih nedelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik kaže da je očigledno da Srbija dobro radi, čim napadaju našu zemlju u medijima.

– Mi budućnost i regiona vidimo na drugačiji način, on budućnost svoje zemlje vidi u asimilaciji i nestanku srpskog stanovništva, ja ne. On bi želeo da svoju zemlju gradi tako što Srba neće da bude, ako ništa drugo da nemaju političlka prava, onda će im uzeti crkvu i pravo da se zovu Srbi. Ne zanimaju me ni Milanović ni Đukanović, ja imam protiv politike čija je osnova nestanak srpskog stanovništva. Interesuje nas poštovanje elementarnih prava srpskog naroda. Vodili su kampanju na mene na tom sastanku da sam pozivao ljdue da “mlataraju nekim zastavama”, kad sam ja to učinio, jeste li videli da sam to negde izjavio? – upitao je Vučić i dodao:

– Nisam fasciniran njihovim porukama! Oni poručuju: “Nemamo pametnija posla nego da se bavimo Srbijom koja nam je jedina tema”! Očigledno je da Srbija nešto mnogo dobro radi čim nam toliko pažnje posvećuju! – rekao je predsednik Srbije.
BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Srbija je večna i napredna ! Hrvatska i Crna Gora - jad bez perspektive ! Džeabe se sastaju ova dva mračnjaka - ko njih pita za Srbiju ? Nek srede svoje zemlje . A Srpska Pravoslavna Crkva od vremena Svetog Save pa do danas uspešno opstaje i pobeđuje duhom kojim zrači.

    Odgovori

Ostavite komentar