ISKRENA

Prijovićka otkrila koji je NAJVEĆI PROBLEM u njenom i Filipovom braku: “To njega užasno nervira”

Otkrila i zašto leto nisu proveli sa Brenom i Bobom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aleksandra Prijović je jedna od naših najpopularnijih pevačica i trudi se da karijeru gradi isključivo talentom, a ne skandalima.

Centar njenog sveta su suprug Filip Živojinović i sin Aleksandar, a sada je iskreno govorila o raznim stvarima iz svog života, ali i o trenucima koje čuva samo za sebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Obično se to dešava u onim trenucima kada se pretrpam poslom, a onda i obavezama, te ne stižem ništa. Nekako mi je dan koji traje dvadeset četiri sata mali i brzo proleti, te ništa ne uspem da završim kako sam planirala. Ili kada se premorim od posla, a želim sve da ispuštujem, te onda sebi dodatno još napravim obaveze koje nastavim da završavam – kaže ona za Blic.

– Najveći problem koji se u našem braku dešava je onaj kada ja kasnim, a treba da krenemo negde. Filip je u svemu veoma precizan i tačan, te ne voli kada treba da me čeka. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja kao svaka devojka ne mogu da stignem da sve završim na vreme. Inače nemamo taj momenat da se svađamo, ako i dođe do toga to je retkost. Nekako se uvek trudimo da svako svoje mišljenje i stav iznese kroz razgovor, te onda pronađemo zajedničko rešenje koje odgovara obema strana – iskrena je Aleksandra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Filip nije osoba koja voli da se raspravlja, nekako sam to više ja. Uglavnom u našem domu to izgleda tako što on ćuti, ja se svađam sama sa sobom, a kada prestane moj monolog, on priđe, poljubi me i kaže: “Bespotrebno je da se nerviraš, znaš da ćemo sve rešiti” – govori ona o odnosu sa suprugom.

Ispričala je i šta je mali Aleksandar nasledio od nje, a šta od Filipa.

– Fizički je isti tata, preslikan je Filip kada je bio mali. Po karakteru je na mamu, kako on hoće, drugačije ne može. Verujte da svi članovi familije dele isto mišljnje. U jednom trenutku sam pokušala da budem stroga, ali to je kratko trajalo. Slušao me je, ali sam shvatila da se više vezuje za tatu, jer kada mama kaže nešto malo glasnije, Aleksandar ode kod tate koji mu sve dopušta. Onda sam rekla, Filipe hajde sada ti malo budi strog i viči, pošto stalno traži tatu kada mama viče, ljuti se na mene. Na kraju smo se dogovorili da oboje moramo da budemo strogi, jer se opustio malo, kao svako dete. Nema tu velike razlike – iskrena je pevačica za pomenuti medij.

Osvrnula se i na to da li planiraju drugo dete.

– Nemamo u planu, iskreno volela bih da to bude što pre. Ne želim da pravim velike pauze između dva deteta. Sa druge strane nedostajao mi je posao posle čitave pandemije koja se izdešavala i trudila sam se da se posvetim pesmama za album koji spremam. Nadam se da će sledeće godine izaći, samo da snimim sve spotove. Fali mi nekoliko pesama, te verujem da će sve biti gotovo do proleća – priznaje pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen/lepabrenaa

Iako su se mogle čuti priče da Lepa Brena i Boba Živojinović nisu sa njima u najboljim odnosima, Aleksandra kaže da u tome nema istine.

– Nikada mi nismo imali problem, jer realno nema razloga da mi sa Brenom i Bobom imamo bilo koju vrstu problema. Svi smo zreli ljudi, znamo šta želim, a šta ne. Mi idemo kod njih, oni dolaze kod nas, a sada za vreme leta je to malo drugačije jer njih dvoje putuju, te u Beograd dođu na nekoliko dana. Aleksandar voli da ide kod njih kući, oboje popuštaju i razmazili su ga. I Filipovi i moji. Svi dopuštaju sve, a onda kada dođe kod nas, bude problem – naglašava ona povodom toga.

Otkrila je i da li je tačno da ona zarađuje više od svog supruga.

– Ne zarađujem ja više, deluje možda tako. Filip radi mnogo ozbiljniji posao od mog, te je normalno da on mnogo više donosi prihoda u kući. U svakoj kući žensko mnogo više troši i to je svima veoma dobro jasno. Mi smo te koje volimo da kupujemo, što je to normalno. Filip nije osoba koja je opterećena stvarima, a ja volim da šopingujem i kupujem – zaključila je Aleksandra za Blic.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar