ISKRENA

Jelena Tomašević pričala o ĆERKINIM interesovanjima, pa progovorila o RAZDVOJENOSTI od Ivana Bosiljčića

Pevačica otkrila i jednu anegdotu za koju je malo ko znao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/K1

Poznata pevačica Jelena Tomašević rekla je danas u jednoj emisiji da će do kraja godine objaviti novi album, te da joj je epidemija koronavirusa donela neštzo novo u životu.

-Imam želju da pevam samo vesele pesme. Takva je i moja nova pesma “Sve ispočetka”, jer nakon korone mnogo toga i počinjemo ispočetka. Naravno, imam i divnih balada koje ćete čuti do kraja godine – rekla je Jelena u emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica se pohvalali i uspesima svog supruga, glumca Ivana Bosiljčića, koji karijeru gradi i u Rusiji.

-Uskoro u Rusiji izlazi serija “Kazanova” u kojoj igra glavnu ulogu i to je serija na zaista svetskom nivou. Trenutno je u Dagestanu gde snima veliki film o ratu u Siriji. Ljudi misle da smo mnogo razdvojeni, ali nije tako. Živimo sa ćerkom u Beogradu, a on kada mora zbog posla odlazi u Rusiju gde ga često i posećujemo – pričala je ona dalje.

Foto: Printscreen/K1

-Nina ima devet i po godina i ide u treći razred niže muzičke škole. Svira klavir. Divno i peva, ali ne voli da peva za javnost još uvek. Ja je ne forsiram i želimo da sama odabere čime želi da se bavi. Za glumu još uvek nije pokazala interesovanje, ali videćemo – navodi ponosna mama.

Pevačica je u emisiji podelila i anegdotu koju je imala sa svojim ocem kada su je za projekat “Zvezde pevaju zvezde” pozvali da otpeva pesmu “Bitanga i princeza”.

– Rekao mi je: “Kako ćeš ti to da pevaš?”. On je, inače, jedan od najvećih fanova “Bijelog dugmeta”. Ali, kada je čuo kako zvuči, veoma mu se dopalo. Mislim da ne postoji pesma koja ne može da se otpeva na svoj način. Prija mi što u raznim muzičkim takmičenjima pevaju baš moje pesme, ali moj savet je da ne bi trebalo da me imitiraju, već da uvek pevaju na svoj način – rekla je Jelena Tomašević u emisiji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar