“To dete je SVETLOST mog života”: JAUK deke (63) za unukom obišao svet – snaja mu uništila život

On je objasnio da se njegov sin posvađao sa svojom ženom i da su tada počeli svi problemi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: David tiberio / Alamy / Alamy / Profimedia/Ilustracija

Jedan deka (64) požalio se na internetu i otkrio kakav problem ima. Ako uzmemo u obzir da je u toku detinjstva veza između unuke i dede možda čak i najjača, postaće nam jasno koliko je ostao uznemiren.

Naime, suština njegovog problema leži u stavu njegove snaje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Majka moje unuke zabranila mi je da je viđam, i malo je reći da sam van sebe. To dete je svetlost mog života i ne mogu da podnesem da je ne gledam kako raste. Ja sam udovac, imam 64 godine, a moj sin, 35, ima ćerku, sada petogodišnju, sa bivšom ženom. Nekada je boravila kod mene po jedan vikend svakog meseca. Čak imam i spavaću sobu za nju, sa igračkama i knjigama – ispričao je on i objasnio šta se potom dogodilo, pa se sve preokrenulo:

– Nedavno su se moj sin i njegova bivša žena posvađali, a ona je potom rekla da on i ja ne možemo više da viđamo njegovu ćerku, moju unuku. Mislim da pokušava da izbaci mene i mog sina iz njenog života. Ima novog partnera i ponovo je trudna. Ona krši sudski nalog, ali šta možemo da učinimo? Slomljeno mi je srce. Plašim se da će me unuka zaboraviti i mnogo mi nedostaje –  zaključio je on.

A kako biste ga vi posavetovali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: The Sun

Komentari (17)

  1. Dok je majka u porodici, onda je maltretirate i ponizavate. Kada ode sa decom, onda kukate. Da ste bili normalni prema njoj dok je bila deo porodice, nikada do tih stvari ne bi doslo. Roditelji muskog deteta su u vecini slucajeva u ovoj jadnoj Srbiji, odvratni prema zeni njihovog sincine. A posle kukaju sto je otisla.

    Odgovori
  2. U istoj sam situaciji, ali ja vec 5 god idem ispred obdaniste da mojoj unuki mahnem i posaljem poljubac a sada je moja unuka 3 razred a ja i dalje idem samo sad u skolu da je posaljem i mahnem samo zato sam istrajna da me dete ne zaboravi. Majka stalno preti da ce da me prijavi ali ja za to nehajem meni je vazno da me moja unuka vidi makar 1 mesecno. Tuga je to velika

    Odgovori
  3. Ovo je zalosno samo me podsjetilo na moju čežnju za mojim unučićima koje nisam videla dve godine daleko su sa majkom jer njoj pripali sudski mali su patim i plačem svako veče kad volim njihove mede koje nisu poneli pate i oni jer na rastanku unuka mi reče kako ću babo ja bez teba tu ljubav takve snaje ne shvataju jer nemaju ljubav dovoljno za svoju decu jer isuviše vole sebe

    Odgovori

Ostavite komentar