REČ ASTROLOGA

Pun Mesec u Ribama 21. septembra: Ovo je vreme jake intuicije, kreacije i dubokih, OTVORENIH OSEĆANJA

Ovo je fenomenalan trenutak da se oslobodite negativnih uticaja na emocije, na zdravlje i na snove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Pun Mesec je uvek dobro vreme da se oslobodite nezdravih navika, pa iskoristite ovu energiju u svoju korist.

Verujte svojoj intuiciji i koristite svoje šesto čulo za kretanje kroz izazove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ponedeljak obeležava divan trigon između Merkura u Vagi i Jupitera u Vodoliji, a sada nam pun Mesec u utorak 21. septembra u znaku Riba, donosi još lepšu energiju.

Ovo je vreme jake intuicije, kreacije i dubokih otvorenih osećanja. Mesec voli da se nađe u znaku Riba, jer upravlja našim emocijama. Ipak, svaki pun Mesec će različito uticati na vas u zavisnosti od natalne karte. Pun Mesec je uvek slika kraja i predstavlja vrhunac lunarnog ciklusa, ali koje poglavlje dodiruje u vašoj karti, ta životna oblast obično doživljava vrhunac i novi početak.

Bez obzira koja je oblast u pitanju ovo je i faza energičnog oslobađanja od loših situacija ili odnosa. Pa je ovo fenomenalan trenutak da se oslobodite negativnih uticaja na emocije, na zdravlje i na snove. Jupiter boji ovu lunaciju, pa možemo očekivati pozitivne trendove u poboljšanju posla i zdravlja.

Merkur na fiksnoj zvedi Spika daje nam čast i želju da budemo najbolji, dok nam Sunce u Devici, nasuprot Mesecu u Ribama, donosi veliku mogućnost usklađivanja želja i sopstvenih mogućnosti. Svega ima i nikada nije samo jedno, ali je izvestan pozitivan uticaj punog Meseca u Ribama koji nam daje uzbuđenje i sjajne psihičke sposobnosti da zaokružimo jasne životne potrebe.

Mislite da je vama najteže? Možda se predomislite: Evo kako svaki horoskopski znak UNIŠTAVA VEZU

Ovo je veoma senzitivan Mesec i baš zato donosi sposobnost da pogledamo duboko u sebe i pročitamo stvarne potrebe koje nas mogu dugoročno usrećiti. Sem odlične intuicije i empatije orjentisani smo ka upotrebi nesvesne volje u ostvarenju davnih želja. Ovo je odličan period od dve nedelje u kojem možete sanjati događaje koji vam dolaze u susret.

Takođe intezivni društveni život i mnogo ljudi može doprineti budućim dobrim pregovorima i ugovorima o saradnji ili poslovnom projektu. Svaki znak ima svoju dobru i lošu prirodu pa tako i znak Riba. Obzirom da pun Mesec dolazi preko zadnjih stepena, zadnjeg znaka zodijaka i u konjukciji sa fiksnom zvezdom Šeat imamo i loše konotacije ove lunacije. To uglavnom zavisi od natalnog horoskopa i položaja bilo koje planete na 29. stepenu bilo kog znaka. I ako su neudobni aspekti možemo očekivati izvesnu opasnosnost od vode i masovnih nesreća. I pazite da se ne udavite u sopstvenim emocijama.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar