Aleksandar Radulović Futa za Objektiv: Evo šta je PRAVA ISTINA o zdravstvenom stanju Marine Tucaković

Objektiv saznaje...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock, Vladimir Milovanovic

Nakon saznanja da je Marina Tucaković zaražena koronavirusom, spekulisalo se o njenoj borbi za život. Ekipa Objektiva razgovarala je sa Aleksandrom Radulovićem Futom, koji nam je rekao pravu istinu o njenom zdravstvenom stanju.

-Marina je trenutno u bolnici „Dr Dragiša Mišović” na kovid odeljenju, pošto je konstatovano da ima koronu. Stabilni su joj svi parametri, čak se i pritisak stabilizovao, jedino što je otežano disanje problem, pa su morali da je intubiraju, znači sad je na respiratoru. I nije životno ugrožena, kako pišu razni mediji. To je najsvežija informacija od danas. Kad se sledeći konzilijum-komisija bude sastala, znaćemo najsvežije informacije o njenom trenutnom stanju. Ovo zasad je pod kontrolom! Tako da je to jedina validna informacija zasad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marini je pozlilo u utorak, što je njen sin Milan Laća Radulović objavio na Tviteru, zatraživši pomoć jer je ona imala teško gušenje. Nedugo zatim je hospitalizovana u privatnoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik. Po standardnoj proceduri, odmah su je testirali na kovid-19, a test je pokazao da je pozitivna. Lekari su nakon pozitivnog testa odlučili da je prebace u KBC „Dragiša Mišović” jer je ustanova u kovid sistemu.

Foto: E-Stock

Laća je na Tviteru otkrio da se rak proširio.

‒ Rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima – napisao je Laća, a za medije je potvrdio da joj je jako loše, ali da je malo živnula.

‒ Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u „Dragiše Mišovića”, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo
živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat ‒ rekao je Laća i dodao:

‒ Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu.

Foto: Instagram

Ekipa štampanog izdanja Objektiva stupila je u kontakt sa njenim bliskim saradnikom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

‒ Pisao sam joj poruke, ali mi ne odgovara. Pretpostavljam da nema telefon kod sebe. Laća mi se takođe ne javlja, verujem da ni on sada ne zna gde je. Ne znam više od vas, non-stop ulazim na portale da pročitam kako je – rekao je Rale za štampano izdanje Objektiva, a Nataša Bekvalac je kratko odgovorila:

‒ Čula sam se sa Laćom, ali mi je teško da pričam o tome.

Dara Bubamara objavila je na Instagramu Marininu fotografiju i napisala:

‒ Maki moja, drži mi se! Volim te!

Pišu: Lola Stojanović, Tanja Svilanović

OVAJ, ALI I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 16. SEPTEMBAR

BONUS VIDEO: 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar