Kipranima pomogao Srbin pri skeniranju Partizana: Istakao jedan deo Stanojevićeve ekipe kao najveću manu!

Videćemo da li je bio u pravu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport.rs

Partizan je u srpskom prvenstvu na sedam odigranih utakmica primio samo dva gola (oba na gostovanju u Novom Pazaru i Kragujevcu).

Ipak, da odbrana nije najjači deo tima, smatra Vesko Mihajlović, koji je šef Anortozisove akademije, a koji je pomogao Partizanovom prvom protivniku prilikom skeniranja crno-belih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Partizanu je nedavno otišao Vladimir Stojković koji je doskoro bio reprezentativni čuvar mreže i lično ga smatram vrhunskim golmanom. Kad su u pitanju linije tima utisak je da je odbrana nešto slabija, defanzivci su nešto sporiji i uveren sam da kroz nekoliko kontri možemo da ih ugrozimo. Sa druge strane, vezni red crno-belih je veoma opasan i treba mu posvetiti posebnu pažnju – kazao je Mihajlović.

Uporedio je i “večite rivale”.

– Pre svega, Partizan je veoma dobra ekipa, ovo govore rezultati i informacije iz Srbije. U utakmicama koje sam gledao izgledao je vrlo dobro, pobedio je svih sedam prvenstvenih duela. U Srbiji generalno postoje dva veoma jaka tima, Partizan i Crvena zvezda. Crvena zvezda je nešto uspešnija prethodnih godina, ali se posle uvodnih kola Superlige čini da su timovi ujednačenih šansi, Partizan ima šanse da osvoji titulu u Srbiji – analizirao je i srpski šampionat.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Definitivno će biti težak duel za oba tima, kako za nas tako i za Partizan. U ovoj fazi, posebno u prvom kolu, smatram da je najvažnije ostati neporažen – istakao je nekadašnji fudbaler Vojvodine, APOEL-a, Omonije i Anortozisa za Kerkidu.

Govorio je i o konkretnim imenima.

– U poslednje vreme Partizan je dovodio povratnike sa sjajnim karijerama u inostranstvu poput Lazara Markovića koji je igrao za Liverpul i Fulam, ali i Miloša Jojića, nekadašnjeg člana Dortmunda. Još jedan igrač na kojeg je potrebno obratiti pažnju je Rikardo Gomeš, napadač koji je takođe ranije igrao za crno-bele. On je snažan, ali i tehnički potkovan centarfor, u fenomenalnoj je formi i prvi je strelac tima – rekao je Vesko Mihajlović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar