Veliki POŽAR u Ivanjici: “Samo sam videla da sve gori, nisam mogla da se PRIBEREM” (FOTO)

Pretpostavlja se da su uzrok požara električne instalacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

U ivanjičkom selu Lisa došlo je do velikog požara, a vatrena stihija do temelja je progutala štalu Borisava Ocokoljića u kojoj su se nalazili stoka i preko četiri hiljade bala sena.

Dim je prvo primetila snaha Marija i pozvala vatrogasce, koji su uspeli da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na susedne stambene objekte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Samo sam videla da sve gori. Nisam mogla da se priberem i da se odmah ni setim broja vatrogasaca. Prizor je bio zaista užasan, nikad toliku vatru nisam videla – izjavila je Marija za ivanjički portal Info liga.
Zbog ogromnog dima nisu mogli sami da pristupe gašenju požara, već su morali da čekaju vatrogasne ekipe. Ocokoljići se bave stočarstvom i za samo nekoliko sati izgorelo je sve što su spremali čitavo leto.

Foto: RINA

– Strašno je kad gledate kako vam gori sve pred očima. Uspeli smo da sprečimo da se požar ne proširi do susedne štale u kojoj su bile ovce. Veliki problem nam je kako da ove zime prehranimo stoku, godina je bila izuzetno sušna da bi ponovo obezbedili dovoljne količine sena – kaže Borisav Ocokoljić.

Pretpostavlja se da su uzrok požara električne instalacije, a Ocokoljići naglašavaju da je ipak najvažnije to što nije bilo ljudskih žrtava.

BONUS VIDEO:

Izvor: RINA

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar