NE GUBE NADU

Estrada pruža PODRŠKU Marini Tucaković: “Ona je moja druga majka, uradiću SVE da joj pomognem”

Oni su Marinini saradnici, ali i prijatelji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tekstopisac Marina Tucaković već godinama vodi bitku sa rakom, a danas je završila u bolnici zbog gušenja, da bi se kasnije ispostavilo da je pozitivna na koronavirus.

Njoj su sada brojni prijatelji sa estrade pružili podršku i poželeli joj brz oporavak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Youtube/Printscreen

-Zvala sam Laću, biće ona dobro. Ona je iskusni borac – poručila je Ana Bekuta za Pink.rs.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

I Saša Matić je rekao kako veruje da će sve biti u redu.

-Upravo sam se čuo sa njenom kumom… Ne znam, čekam od njih informaciju, šta se dešava. Ja se nadam, ona je borac, svi se nadamo da će i ovaj put to moći da izdrži, trebalo bi da to bude tako. Uz božiju pomoć, i uz sve nas koji smo uz nju, biće, nadam se, tako. Tu sam za nju šta god da treba – rekao je on za pomenuti medij.

Foto: Printscreen / Youtube / Novo Jutro

Istaknuti kompozitor Damir Handanović već dugo sarađuje sa Marinom.

-To svi već znaju i istakao sam bezbroj puta da je Marina Tucaković moja druga majka, pored toga što mi je najbliži saradnik petnaestak godina. Uradiću sve što je u mojoj moći da joj pomognem. Njeno stanje u ovom trenutka ne znam, ali otkad joj je dijagnostifikovana ta bolest, generalno nije dobro. Svi se trudimo da joj olakšamo koliko god da smo u mogućnosti, ako ikako mogu da budem od koristi i pomognem, za nju sam tu 24 sata dnevno, u bilo koje doba dana i noći – kaže Damir.

Foto: E-stock/ Stanislav Nedelja

-Svim srcem sam uz Marinu, šaljem podršku svim ženama koje se bore sa tom opakom bolešću. Ona je veliki borac, nadam se da će izaći kao pobednik iz cele priče. Svi smo uz nju i volimo je beskrajno. To je žena zmaj! Svi smo uz nju i sigurna sam da će sve biti kako treba. Molimo se za njeno zdravlje – rekla je pevačica Jelena Kostov.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar