Navukao ČETIRI žene na “povoljnu” MASAŽU, pa ih skinuo i napao na krevetu: Jedan detalj ga je otkrio

Pokušao je da se izvuče iz veoma loše situacije, a onda je sebi još više zakomplikovao život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wilshire police printscreen

Maser iz engleskog grada Bristola koji je radio po Škotskoj, dobio je tri godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja četiri žene koje je navukao na “golu masažu”.

Kalum Urkart (38) proglašen je krivim na sudu u gradiću Salisberiju jer je u više gradića u Škotskoj napastvovao žene koje je prethodno mamio na “nikad povoljniju” masažu u oglasima.

Kada bi mušterije došle kod njega, Kalum bi ih skidao tvrdeći da je tajna njegove popularnosti u tome što koristi ulja i druga sredstva kojih nema u slobodnoj prodaji, ali da bi se žena potpuno opustila, morala je da leži na stomaku i bez peškira na sebi.

Četiri žene pale su na ovu priču Kaluma Urkarta koji bi se potom skidao iza njihovih leđa i pokušao bi da vodi ljubav s njima. Potpuno zbunjene i uzrujane žene ustajale bi sa kreveta i oblačile se dok im je on tvrdio da je uradio nešto samo zbog toga što su one davale signale.

Poznatom hirurgu lopovi UKRALI NAOČARE: Nije mogao da operiše, pa je morao da se odluči na ovaj korak

Potom bi odlazio iz iznajmljenog stana i tražio dalje lokacije na kojima bi sebi ispunjavao iščašene želje.

Jedna od žena poslala mu je poruku posle incidenta napisavši da ne može da radi ovako nešto bez njenog pristanka. Tu je Kalum pogrešio i odgovorio joj je, te je ona slikala razgovor i sačuvala ga kad bude išla iste večeri u policiju.

Sudija Anđela Moris rekla je na sudu pred izricanje presude da Kalum nije dobio pristanak ni od jedne da može da ima intimni odnos s njom.

– Sve su one želele konvencionalni tip masaže. Bile su ranjive i otkrivene, što bi se reklo. Kalume, vi ste to zloupotrebili zarad seksualnih ciljeva. One su imale na sebi peškire koje ste vi samostalno skidali i lagali ih da moraju da budu obnažene. Dodirivali ste ih po intimnim zonama i trljali ste vaš polni organ o njihov – rekla je sudija Moris.

Jedna od žrtava ispričala je sudiji da se posle incidenta sa Kalumom osećala jako loše.

– Tešila sam sebe činjenicom da nije ušao u mene, samim tim, da me nije silovao, ali i ovo je bilo upravo to. Savijao mi je nogu tvrdeći da to čini kako bi me razgibao, a to je činio da bi gledao moj polni organ – rekla je neimenovana mušterija masera.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar