POLITIČKA BOMBA

Janković otkrio STRAVIČAN SCENARIO: Strani ambasadori planirali da izazovu da Vučiću OTKAŽE SRCE!

On je, takođe, priznao da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikipedia/Medija centar Beograd

Bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi predsedniku Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je, takođe, priznao da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke, koji bi imao zadatak da izvršava njihove naloge, a sve kako bi se oslabio Vučić i samim tim i Srbija.

– Politički stratezi, ambasadori, kvaziprijatelji… Svi su mi govorili isto. Ti i Vučić ste isto godište, čak se i poznajete, on tebe poštuje, treba da budeš super sa njim, pa da mu se podvučeš pod kožu i da u jednom momentu sve preokreneš. Tako se osvaja vlast… – rekao je Janković i dodao:

– Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce… Šta na to čovek može da odgovori? – rekao je Janković.

– Hajde da se pravimo da to nisam čuo, jer ako prihvatim da sam čuo to što ste rekli nikad više ne možemo da pričamo. Bez obzira što mi je taj čovek učinio najgore stvari u životu, šta bih ja bio ako bih tako razmišljao o njemu? To tako ne može – objasnio je Janković i istakao da je siguran da se ovo nije dešavalo samo njemu već da je više pravilo na našoj političkoj sceni.

Ovim gostovanjem Jankovića, napokon je na videlo izašlo to da su zapadni centri moći, a pre svega SAD, pokušavali da oslabe Srbiju time što će prvo oslabiti predsednika Vučića uz pomoć krtica iz SNS.

Podsećamo, Đilasovci su stotinu puta pokušali da obesmisle informacije o Vučićevoj ugroženosti, bezbednosnim rizicima i opasnostima kojima je bio izložen, počevši od Srebrenice pa do bezbroj drugih primera. Ovo je apsolutni dokaz da ne samo da su stranci znali da je ta ugroženost stvarna, nego je očigledno i osmišljavana i sprovođena iz stranih centara moći.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Bas si se srozao Jankovicu, sve do sada sam te postovala, od sada si prodana dusa i nula u mojim ocima, fuj.

    Odgovori
  2. Za stravican scenario - odgovor naroda! Stop stravicnim scenarijima! Setimo se samo projekta - Omca za Srbiju!

    Odgovori
  3. Jankoviću tvoj pad sa r.mesta iz politike nije dobra terapija za pranje. Koliko si para dobio da ovo izjaviš bruko. Ko je Vučić da bi se vodila hajka a da neuspeh od strane moćnika. Dok je VAS ološa u opoziciji ološ će da vlada.

    Odgovori

Ostavite komentar