OBJEKTIV I LAGUNA POKLANJAJU!

Čitaj više, plati manje!

Svaki čitalac koji donese kupljeni list Objektiv u bilo koju knjižaru Delfi ili Laguna ostvaruje popust

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

U periodu od 20. 9. do 5. 10. 2021. dnevne novine Objektiv i izdavačka kuća Laguna poklanjaju vam 30 odsto popusta na odabrana izdanja. Svaki čitalac koji donese kupljeni Objektiv u bilo koju knjižaru Delfi ili Laguna ostvaruje popust. Izdanja koja su u ponudi možete naći svakoga dana u našem listu.

Jedna izreka kaže da je književnost hleb svagdašnji za ljudsku dušu. I to je tačno, jer ko čita, taj razvija maštu i stvara sebi svetove u koje možda nikada neće fizički kročiti, ali dušom i mislima sveprisutan je u njima. Čitanje oplemenjuje i rasterećuje nas od svakodnevnog stresa i briga, a usput nam uvek donosi i neka nova saznanja o sudbinama ljudi sa raznih krajeva planete, s kojima se često možemo poistovećivati i proživljavati njihove živote kao da su naši sopstveni, bilo da su oni tragedije ili komedije. Možda smo nekad sprečeni da putujemo, ali neka dela mogu nas odvesti i u najudaljenije krajeve i ispričati nam gotovo nestvarne stvari o tamošnjim zbivanjima, navikama i načinu življenja. S druge strane, tu su i ona dela koje nas odvlače u daleku prošlost, pripovedajući nam o nekim davnim, možda i zaboravljenim vremenima i ljudima. Knjige su kao i ljudi, možemo im ukazati poverenje odlukom da ih pročitamo, a zauzvrat od njih „čuti“ šta u njima raduje ili rastužuje njihove junake, ili šta ih čini jačima i boljima svakog novog dana. Knjiga je vrednija od svih spomenika ukrašenih slikama, reljefom i duborezom, jer ona sama gradi spomenike u srcu onoga ko je čita. I za kraj, čitajte što više jer, kako jednom davno reče Fransoa Volter:

„Imao sam u životu samo jednog pravog i iskrenog prijatelja – knjigu.”

Ni vi nećete pogrešiti ako se ovom krilaticom budete rukovodili. A naš i vaš list Objektiv tu je da vam u saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna u tome pomogne i da uz ostvaren popust od 30% uživate u nekim od svojih omiljenih naslova.

Foto: Objektiv

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar