Uhapšen muškarac (32) zbog saobraćajke kod Ćuprije: “Golfom” naleteo na ženu i USMRTIO je

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Objektiv.rs/Tamara Gak

Policija u Jagodini uhapsila je D. J. (32) iz okoline Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćanu nezgodu u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a tri su lakše povređene, saopštila je PU Jagodina.

On se sumnjiči da je sinoć u okolini Ćuprije, upravljajući „golfom“ naleteo na traktor, u čijoj korpi se prevozila šezdesetsedmogodišnja žena, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vozač traktora i dvoje dece koji su bili u kabini pored njega zadobili su lakše telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Telegraf

Komentari (1)

  1. Golf nije vozio njivom pa da udari u neosvetljeni traktor,,zasto vozac traktora nije u pritvoru ? Prvo neosvetljen,drugo ta korpa nije predvidjena za prevoz ljudi ,trece sta deca rade u kabini traktora kad je strogo zabranjeno na taj nacin prevoziti osobe,veci krivac je vozac traktora

    Odgovori

Ostavite komentar