Počela je da DOJI dete, kada je bacio paket na nju: Nije mogla ni da sluti šta se nalazi u njemu

Par koji je zajedno skoro sedam godina i ima jednogodišnjeg sina, nedavno se našao u svađi koja se nije baš najprijatnije završila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi sanjaju o danu kada će se, konačno, veriti. Ali, nažalost, život ne funkcioniše uvek onako kako smo planirali, što je jedna žena saznala na teži način, nakon što je potez njenog dečka bio u najmanju ruku razočaravajuć.

Naime, par koji je zajedno skoro sedam godina i ima jednogodišnjeg sina, nedavno se našao u svađi, koja se završila tako što je dečko bacio kutiju sa prstenom na nju i vikao da je otvori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rekao mi je da otvorim ovu kutiju, ja to i uradim i vidim da je kutija prazna. U svakom slučaju, rekao mi je – da, samo prazna kutija -i nekoliko puta je otvorio i zatvorio Bukvalno ga pitam koja je svrha ovoga, dok pokušavam da sredim našeg sina i da se istuširam.

Čovek je zatim nastavio da se spušta na jedno koleno, pre nego što je ponovo ustao i prasnuo u smeh, rekavši svojoj devojci, “uživaj u tušu, misliš da je prazan?”

Dok se vratila iz kupatila, njen sin je još bio uznemiren, pa je legla na krevet i počela da ga doji.

– Moj partner ponovo leži sa ovom kutijom za prstenje i kaže ‘prazno!’ I otvara ga. U redu, nekako se nerviram, samo želim da nahranim našeg sina, mokra sam i još se nisam ni obukla – nastavila je.

– U svakom slučaju, on misli da je to zabavna igra i baca prsten na mene, a zatim se odbija od kreveta na pod gde sedi nekoliko sekundi i on ga podiže.

U tom trenutku zbunjena žena je sedela na krevtu i dojila bebu koja je i dalje urlala od plača, a ovaj muškarac je pao na jedno koleno i pitao da li bi se udala za njega.

Žena je ležala tamo, a sin joj je i dalje vrištao dok se hranio od nje, muškarac je pao na jedno koleno i pitao da li bi se udala za njega.

Nakon otprilike 15 minuta, žena je rekla da, uprkos činjenici da je bila zauzeta pokušavanjem da umiri njihovog sina i bila je izuzetno razočarana načinom na koji ju je partner pitao tako važnu stvar.

Žena je potom podelila svoju ispovest na Reditu, a potom i pitala za savet i mišljenje da li je dobro reagovala. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima,

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar