Pogledajte i kako su strani mediji doživeli Novakov poraz: Jedni ga brane, a drugi se slade neuspehom

Utisak je da su najkritičniji bili španski i britanski mediji, nekako i najlogičnije uzimajući u obzir koliko im je Đoković doneo tuge do sada, jer je godinama pobeđivao Nadala i Mareja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Strani mediji opširno analiziraju poraz najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića u finalu US Opena od Danila Medvedeva, u kom je imao priliku da osvoji rekordnu 21. grend slem titulu.

Španska Marka u tekstu napominje da je Ðoković nakon poraza pokazao ljudsku stranu i nije krio emocije, pokazavši da mu je poraz od Medvedeva teško pao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Madridski As u analizi finala donosi zaključak da je istorija tenisa ostala ista, uz podsećanje da Ðoković, Nadal i Federer imaju i dalje po 20 titula.

Bi Bi Si kaže da je Novak zaplakao posle finala i da je bio dirnut podrškom navijača u Njujorku, koja je učinila da se oseća kao da je osvojio 21. gren slem.

Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Londonski Tajms smatra da je Ðoković u najvažnijem meču u karijeri bio van fokusa i da ga je pritisak važnosti meča slomio.

Ðoković je bio napet i bez jasne ideje kako da pobedi raspoloženog Medvedeva, stoji u analizi francuskog Ekipa u osvrtu na finale u Njujorku.

Italijanska Gazeta delo sport podseća na izjavu Medvedeva posle finala da je za njega Ðoković najbolji teniser svih vremena i da mu je čak pomalo i žao sto je prvom teniseru sveta pokvario priliku da osvoji kalendarski slem.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar