Proslavila se hitom “LANČIĆ”, a onda nestala: Skinula je više od 50 kila, a evo kako DANAS izgleda (FOTO)

Pevačica je promenila lični opis

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Anica Milenković započela je sjajnu karijeru krajem osamdesetih godina, i postala je jedna od poznatijih i plaćenijih pevačica kod nas. Kada je otišla na turneju po Americi 2007. godine, odlučila je da se više ne vrati, te tamo sada živi sa ćerkom i sinom.

Kako je kriza svuda u svetu, pa i u SAD-u usled pandemije, Anica trenutno pauzira sa pevanjem, što ju je nateralo da potraži drugi posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Krajem 2010. godine dobila je sina Filipa. Saznavši da je Filip rođen s oštećenim sluhom pevačica je odlučila da ostane u Americi kako bi mu omogućila što bolje lečenje.

Milenkovićeva je dugo vodila bitku sa viškom kilograma, a nedavno je objavila sliku na popularnoj društvenoj mreži na kojoj se vidi njena transformacija, koja je šokirala mnoge.

Naime, Anica koja sada ima 43 godine je, kako ona kaže, pre dve godine imala je 100 kilograma, kada je odlučila da potraži stručnu pomoć.

Anica neretko na svom Instagram profilu deli slike sa pratiocima, a u nastavku možete videti njenu skorašnju objavu, pa sami zaključite koliko se promenila do dana današnjeg.


BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar