Marija Kulić IZBACILA Miljanu iz kuće? “Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo da vratimo tvoje dugove”

Rijaliti se nastavlja u Nišu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Aleksandar Nalbantjan

Miljana Kulić, sada već bivša zadrugarka, diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija i zbog toga će morati da plati 100.000 evra produkciji.

Njena majka Marija posle ćerkinog izbacivanja rekla je da se ne oseća Miljana ne oseća najbolje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro – krakto je prokomentarisala Marija.

Međutim, u međuvremenu se u Nišu dogodio incident koji je pretio da eskalira. Marija je nervozno zapretila Miljani da će je izbaciti iz doma, jer kako je krenulo zbog nje će morati da prodaju kuću u Nišu kako bi otplatili dugove.

– Marija se hvata za glavu i kuka po čitav dan. Ne može da veruje šta joj je ćerka napravila, doslovno pakao od života. Pinku su dužni 100.000 evra, a pored toga Miljana ima i velike kockarske dugove – priča izvor.

Foto: ATA Images

– Ako se ovako nastavi, Marija će morati da proda kuću u Nišu. Cela ulica se orila kada je Marija vikala na Miljanu i govorila joj: “Sve si rasturila, kuću moramo da prodamo kako bismo vratili tvoje dugove. Odakle više novac da izvlačimo?”. Siniša je sve vreme pokušavao da urazumi suprugu, ali nije uspevao. Valjda će se tenzija u njihovom domu stišati – zaključuje izvor blizak Kulićima.

Dok je čekala kako će se iz Šimanovaca prevesti do grada, a potom i do Niša, Miljana je uživala sa pumpadžijama na obližnjoj benzinskoj pumpi. Budući da nije ponela garderobu, a izašla je u majici kratkih rukava, zaposleni na pumpi su je i obukli. Ogrnuli su je u njihovu radnu uniformu.

Podsetimo, Veliki šef je poslao pismo u kom je diskvalifikovao Miljanu Kulić.

– Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo koje je pročitao Lepi Mića. Inače, Miljana Kulić je preksinoć htela da pobegne iz “Zadruge” po svaku cenu, pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar