Zaradila DVA miliona evra, ali ne od pevanja: Sandra Afrika PROFITIRALA, a evo i kako

Ispatio joj se novi biznis

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/M.Čubrilović

Sandra Afrika tokom korone nije sedela skrštenih ruku, već je s bivšim dečkom i menadžerom počela izgradnju zgrade sa 13 stanova u Šapcu, a u projekat je, kako se tada pisalo, uložila pola miliona evra.

Kako se sada navodi, novac joj se već vratio, još je i zaradila ogromnu sumu novca. Navodno, Sandra i Mikiša su za sebe zadržali po jedan stan u zgradi, a ostalih 11 su prodali i zaradili oko dva miliona evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala”, kaže izvor na početku razgovora, i dodaje da su svi stanovi nedavno prodati.

“Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišćeni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grejanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali”, kaže osoba bliska pevačici, i ističe da su oni zaradili skoro dva miliona evra od novog biznisa:

Foto: Printscreen/Instagram

“Cena stanova zavisila je od kvadrature i spratnosti, pa je najjeftiniji stan u Sandrinoj zgradi bio oko 100.000 evra dok je najskuplji bio duplo više. Već su počeli da traže novi plac jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti možda prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Iako su napravili odličan posao, Sandra ipak nema nameru da odustane od pevanja i da se posveti samo nekretninama”, završio je izvor za “Alo”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (4)

  1. Freelancere jurite za porez od 5000 eura a odakle ovoj milioni i kako unela u zemlju? Gde je onaj cuveni zakon sto pisali mediji POREKLO IMOVINE?? Ja kada sam kupovao stan od 30 000 eura trazila me banka odakle mi novac. Kako je ova opravdala to? Znaci na vezu jel?

    Odgovori
  2. Ko je ovo izračunao ,svaka mu čast ,tekst o zaradi je takav kao da je ispričan nalovačkoj večeri,ni većeg blama ni veće laži??

    Odgovori

Ostavite komentar