Poručila samo TRI REČI: Oglasila se Milena Radulović posle odluke da Mika Aleksić dobije nanogicu

Klupko užasa počelo je da se odmotava kada je hrabra glumica Milena Radulović u ispovesti otkrila da ju je silovao učitelj glume kada je imala 17 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić, Printscreen/Instagram

Mika Aleksić nastaviće pritvor u svojoj kući uz nadzor elektronske nanogice, posle osam meseci koliko je proveo u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu zbog optužbi Milene Radulović, Ive Ilinčić i još nekoliko devojaka za seksualno uznemiravanje.

Tim povodom Milena je kratko poručila:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Hvala, doviđenja i prijatno – rekla je umetnica.

Očigledno je da je glumica odlučila da ostane suzdržana na ovu odluku.

Prema optužnici, učitelj glume Miroslav Mika Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Klupko užasa počelo je da se odmotava kada je hrabra glumica Milena Radulović u ispovesti otkrila da ju je silovao učitelj glume kada je imala 17 godina. Kako je tada ispričala, to se nije desilo samo jednom. Milena Radulović ispričala je da su ona i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavile policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao.

– Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se – ispričala je Milena Radulović u razgovoru.

Nakon nje, još jedna hrabra mlada glumica, Iva Ilinčić svedočila je o svom strašnom iskustvu. Kako je rekla, ona nije bila silovana, ali ju je Aleksić seksualno zlostavljao. Šest godina ona je o tome ćutala.

– Bukvalno nikome nisam rekla. Ni mami, ni tati, ni sestri, ni tadašnjem dečku, sadašnjem… Nikome. Ne znam kako to da objasnim. Stidela sam se, preuzela sam njegovu sramotu, osećala sam se kao saučesnik. Bila sam mala, nisam shvatala da nisam saučesnik, već žrtva jednog izrazito inteligentnog čoveka koji je stalno govorio da me zna u dušu. I stvarno me je znao. On je imao isti sistem sa svakom žrtvom, znao je kako da se približi i koliko god ti kod kuće smišljaš šta ćeš mu reći, sledeći put kada te napadne, plašiš se i vraćaš se, jer ne želiš da izađeš iz svoje grupe… Dokle to ide? Ne želiš da on misli loše o tebi. Ne želiš da on misli da nisi spremna da uradiš sve za njega. Konstantno postavlja stvari da ti je dao ceo svet na dlanu, ponavlja “ja sam vama potreban, ne vi meni”, a mi kao mantru to slušamo 10 godina – ispričala je Iva Ilinčić.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (12)

  1. Mislio sam da ce nesto o fotkama sa bazena. Ok, vise silovanja, pravicemo se da smo retardi, ali odlazak na bazen posle svega? Sacekacemo sudjenje.

    Odgovori
  2. 18 godina! Procitajte njene ranije izjave! Sve su pricale da se sve "desavalo" kad bi napunile 18. To "maloletna su posle "upotrebile" kad su videle da im prica "desavalo se vise puta sa 18godina" ne prolazi.

    Odgovori
  3. Jadan Mika,zbog ove ohole i bezdušne devojke,proveo je najgore dane u životu.S ona hoće samo medijsku pažnju,pa nije birala sredstvo.Sli valjda ima boga,pa će joj se sve vratiti duplo.

    Odgovori

Ostavite komentar