Sara je ćerka naše čuvene GLUMICE: Pretučena je u jednoj diskoteci, a onda je otkrila GNUSAN povod (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nada Blam jedna je od omiljenih glumica naše kinematografije, a u svojoj glumačkoj karijeri istakla se ulogama koje su nas zasmejavale kako kraj malih ekrana, tako i na “daskama koje život znače”. Ipak, malo ko zna ko je njena ćerka!

Sara Bradić dete je naše proslavljene glumice, a ova zanosna crnka izabrala je profesiju vrlo srodnu majčinoj. Ona, naime, radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i kao stilistkinja na televiziji, zbog čega ponekad sarađuje i sa Nadom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre nekoliko godina ona je pretučena u jednom prestoničkom lokalu, jer je, verovali ili ne – odbila udvarača koji joj je potom polomio nos.

Sara je ovoj trauma i progovorila pre izvesnog vremena:

– Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u Urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta – rekla je ona tada.

Na sreću, uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line, Sara se uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama.

Sudeći po fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, Sara vodi miran porodični život i u mnogome liči na svoju majku:

BONUS VIDEO

Izvor:

Komentari (8)

  1. Ma tako je balkanski talibani...čim vas neka devojka odbije bilo gde i bilo iz kog razloga...a vi pravo pesnicom u glavu...pretpostavljam da to pravilo važi i kada bi vaša sestra odbila nekog lika...ili možda ne važi...ja sam ko momak prilazio na stotine devojaka ali mi nikad nije ni palo na pamet da podignem ruku na žensko...al to su bila neka druga vremena gde se devojci nije govorilo 'brate'..nažalost ratovi, sankcije i krize ostavile su ozbiljne mentalne posledice i devijacije kod znatnog broja omladine...

    Odgovori
  2. jeli te mama nije naucila ako ides na plesnjak disko ili negdje gdje plesu da si duzna plesati sa svakim tko te zove ne se duriti kao i neke misle da su posebne interesantne --da je odplesala nebi joj kruna spala i jos politi mladica pa to je i zasluzila

    Odgovori
  3. Aj ne pravite se male mace. Video sam agresiju od strane zena puno puta, na ulici, u busu i gde hoces. Osim toga, agresija nije samo fizicka, tu spada i verbalno nasilje, psihicko maltretiranje, manipulacija i pretnje. Ima toga kod nasih zena koliko hoces, vi same to najbolje znate.

    Odgovori

Ostavite komentar