Vladan Jeremić: “Neoprostivo je pominjanje bilo čije dece u kontekstu mržnje, to su kukavice”

Niko ne bi želeo da za svoje najvoljenije pročita bizarne poruke i fabrikovane laži, istakao je Jeremić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Gradske opštine Zvezdara i član Glavnog odbora Sprske napredne stranke, Vladan Jeremić, osudio je kontinuirane napade na porodicu predsednika Vučića koji već duže vreme traju.

– Kao predsednik Gradske opštine Zvezdara i član Glavnog odbora SNS-a, ali pre svega kao otac i porodičan čovek, lično se osećam pogođenim zbog napada koji već duže vreme traju na decu predsednika Aleksandra Vučića. Saosećam i najsnažnije osuđujem takve napade jer mi je neoprostivo pominjanje bilo čije dece u kontekstu mržnje – ističe Jeremić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Oni koji to rade su u najmanju ruku kukavice koje prave mete od dece predsednika i zasipaju ih mučkim uvredama, pretnjama i napadima.

– Različita mišljenja, osuda nečijih političkih poteza, kritika, sve je to deo političkog diskursa ali deca moraju da budu izvan svega toga. Niko ne bi želeo da za svoje najvoljenije pročita bizarne poruke i fabrikovane laži. Granica ljudskosti mora da postoji kad već oni koji napadaju decu svojih političkih oponenata nikakva moralna načela ne poštuju – zaključuje Jeremić.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar