OZBILJNO SA ĐUKOM

VIDEO: Telefon je zazvonio sat iza ponoći, bio je to Krivokapić: Dajković o noći uoči USTOLIČENJA

Gost Vladimira Đukanovića bio je Vladislav Dajković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Novi gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je čovek koji je pomogao da se sruši režim Mila Đukanovića, crnogorski političar i politički aktivista Vladislav Dajković.

Đukanović je sa gostom govorio o litijama, šta se dešavalo uoči ustoličenja mitropolita Joanikija, ko je bio za, a ko protiv istog,  zašto je Veselin Veljović gotovo odmah pušten na slobodu i otkud Milivoje Katnić na Cetinju sa gas maskom.

Na pitanje da li je Krivokapić zaista želeo da dođe do ustoličenja i šta se te noći zaista događalo, Dajković odgovara:

– Lideri Demokratskog fronta su bili kod svojih kuća, da bi stigao poziv u 1 sat iza ponoći iz Vlade. Lideri DF su se odazvali, došli u Vladu i rekli: “Uprkos neslaganju sa tobom mi ćemo da branimo i Vladu i državu, a samim tim i našu crkvu”. Onda se Krivokapić osokolio i rekao: “Idemo do kraja, biće ustoličenja, čak ću i ja da budem u helikopteru sa mitropolitom i patrijarhom kao garant da policija mora da izvrši svoj posao”.

Kako je Dajković otkrio, Dritan Abazović je prethodno molio patrijarha i mitropolita da ne dođe do ustoličenja, a preko njega očigledno i neki strani centri moći.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar