HIT

Jovana Jeremić posetila svoju školu u Ljigu, pa otkrila: “Gde god su se DUŠMANI okretali VIDELI su mene”

U školu je krenula sa pet i po godina, a jedan hrast za nju je poseban

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/jovanajeremicmilosevic

Voditeljka Jovana Jeremić posetila je svoju osnovnu školu u rodnom Ljigu i otkrila šta joj se sve tamo dešavalo.

-Olga Jeremić je mene terala da budem dvojkaš, nije podnosila što toliko sebe dajem i što sam đak generacije. Na plakatu gde su svi đaci napisano je Jovana Jeremić, ali nije i đak generacije. To nije bilo pravedno, jedna devojčica krijući je tako odradila jer joj je bilo krivo. Uspeli su da me zeznu, ali je moja majka uradila ono što je uradila i uramila sve diplome. Na tri mesta u gradu su bili plakati, gde god su se dušmani okretali videli su Jovanu Jeremić – rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-U osnovnu sam htela da krenem sa pet i po godina, a jedna seoska učiteljica danas slikar akademski, rekla je tada da će ona da me primi. Ta učiteljica mi je obeležila život. Znala sam i da popijem kaficu, ovde su me dušom prihvatili. Nisam mogla da naučim da čitam, a posle sam bila druga u srpskom jeziku – dodala je Jovana.

Ona je posetila i hrast koji, kako kaže, ispunjava želje.

-Ovo je sveto mesto, ovaj hrast. Kada osetiš dušu, to se ostvari. Ja sam maštala da ću budem ime i prezime – zaključila je voditeljka za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

  1. Коментар ... Добро,је л' вам је је она лепа жена?Мен' ми је непријатно да је гледам када води програм.Изговара одједном три речи ки да је навијена!

    Odgovori

Ostavite komentar