Na nju nisu ostali IMUNI: Evo koju devojku je stručni žiri odabrao za MIS leta! (FOTO+VIDEO)

Izbor za Mis leta održao se večeras u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alo.rs

Na ALO! Izboru za mis leta, pojavilo se sedamnaest predhodno odabranih devojaka, koje su imale zadatak da se publici i žiriju predstave, u tri odevne kombinacije.

Prvo su prošetale u gardarobi koje su same birale, pa u kupaćim kostimima, pa u svečanim toaletama!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stručni žiri činili su: Jovana Jeremić, Teodora Bjelica, Iva Štljić, Jelena Kostov i Goran Karadžić direktor JPSP “Stara planina”.

Od mladih lepotica širom Srbije, za pobednicu su odabrali Dajanu Todorović (20) iz Pirota, dok je prva pratilja Jovana Kuzmanović, a druga Sara Subotić.

Foto: Alo.rs

Prvoplasiranoj misici “SP RIZORT” Stara planina na ime nagrade dodelila je pet dana za dve osobe u hotelu “Stara planina”, na bazi “all inclusive” usluge, sa mogućnošću korišćenja bazena, spa i ostalih sadržaja hotela, dok je drugi deo nagrade 500 evra od kompanije “Alo! Media System”.

Foto: Alo.rs

Prvoj pratilji “Carin hotels” poklanja 8 dana za dve osobe, na bazi polupansiona u hotelu “Iberostar” u Kumboru, kao i 300 evra od kompanije “Alo! Media System”.

Foto: Alo.rs

Drugoj pratilji Turisticka agencija “Supernova travel” poklanja produženi vikend za dve osobe, na Kopaoniku u hotelu “Župa” u zimskoj sezoni, sa mogućnošću korišćenja zimske opreme i Spa centra.

Nagradu pobednici izbora za ALO! MISS LETA dodelio je Goran Karadžić, direktor JPSP Stara planina, prvoj pratilji lentu i nagrade doelila je Nina Aralica, direktorka “Alo Media Sytem”, dok je drugoj pratilji nagradu uručio Vasilije Papović, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Alo!.

Još fotografija misica možete pogledati u galeriji ispod:

Nakon što su dame prodefilovale u kupaćim kostimima, pevačica Jelena Kostov nastupila je sa svoje dve pesme i zabavila sve prisutne.

Nakon nje je na scenu izašla glumica Iva Štrljić koja je izrecitovala pesmu Mirjane Bobić Mojsilović.

A evo i kako je Jovana Jeremić podržala mlade devojke.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar