Ponovo osvanule GNUSNE UVREDE za Vučićevu decu: Đilas i Marinika nastavljaju svoj sumanuti plan (FOTO)

Na Tviteru je osvanuo još jedan niz užasavajućih uvreda za svu decu predsednika Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Simpatizeri lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove funkcionerke Marinike Tepić nastavljaju da vređaju decu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i to na do sada neviđene i gnusne načine.

Naime, na Tviteru je osvanuo još jedan niz užasavajućih uvreda za svu decu predsednika Vučića, odnosno za Danila, Milicu i malog Vukana i to sve kao odgovor na objavu Srpske narodne stranke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Danilo je pi*ka, Milica je rođena iz incesta, a Vukan jede go*na”, glase skandalozne uvrede koje dolaze od strane tviteraša kojima je naređeno da što više ponižavaju predsednika i njegovu decu.

Izgleda da na ovaj način simpatizeri Đilasa i Marinike nastavljaju svoj sumanuti plan koji je upravo da vređanjem Vučićeve dece dođu do glasova naroda.

Podsetimo, nedavno je u Đilasovim medijima objavljen tekst u kom je napadnut sin predsednika Srbije, Danilo Vučić.

Da ovo nije prvi put da su gnusne uvrede upućene deci predsednika Srbije dokazuje i Tvit iz avgusta ove godine gde su njegovoj deci poželeli da se “raspadnu od raka”.

Foto: printscreen/Twitter

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. GNUSNO I ODVRATNO !!! Da su živa, zdrava i srećna sva naša i Vučićeva deca ! Vama, izrodi, srećom ima ko da pokaže gde vam je mesto.

    Odgovori
  2. Zar je moguce pasti nize od ovoga? Djilas, Marinika, Jeremic, Lutovac i svi ostali njima slicni ljudi bez svesti i morala zar i vi nemate decu? Vasa deca i sve potomstvo (ako ih kojim nesretnim slucajem imate) vec su prokleta sto su rodjena sa vasim bolesnim genima. Sve zlo se vraca kao BUMERANG. Nemojte zaboraviti da sve ukradeno je prokleto i jednog dana ce se visestruko vratiti vama i vasem potomstvu. To sto cete im ostaviti ne moze da se poredi sa onim sto ce Vucic ostaviti (sve bolnice, puteve, pruge i ponos sto napokon mozemo da uzdugnute glave kazemo da smo SRBI. PS. Djilasu skupa smo studirali ali i onda si bio BITANGA i DJUBRE (jednom bitanga i lopov, uvek bitanga i lopov)

    Odgovori
  3. Sve ovo sto izlazi iz usta ovih Srbijo lazava,manipulatora.olosa dno dna.neznaju da ih potsetim, da ce to sve njima da se vrati.Bog takve gadosti ne oprasta.NAROD u SRBIJI VAS NECE VI SVI ZAJEDNO STE JEDNO VELIKO ZLO.

    Odgovori

Ostavite komentar