Brutalne kazne za tuču na meču Nice i Marseja: Mnogo gore je prošao domaćin! (VIDEO)

Navijači su gađali fudbalera Marseja Dimitrija Pajea. Pogođen je bocom u leđa, a pravi haos je nastao kada je ovaj uzvratio bacivši bocu na tribine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Florian Maupin / SWNS / SWNS / Profimedia

Disciplinska komisija francuske Lige 1 žestoko je kaznila aktere nereda sa meča NicaMarsej. Duel 3. kola francuskog prvenstva koji se igrao 22. avgusta prekinut je u 74. minutu nakon istinskog haosa koji su izazvali navijači Nice.

Oni su gađali fudbalera Marseja Dimitrija Pajea. Pogođen je bocom u leđa, a pravi haos je nastao kada je ovaj uzvratio bacivši bocu na tribine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navijači su potom preskočili ogradu i krenuli su da se obračunaju sa Pajeom. Uključili su se i ostali igrači te je došlo do velikih nereda zbog kojih je susret prekinut.

Disciplinska komisija francuske lige donela je žestoke kazne, a najgore je prošao domaćin – ekipa Nice.

Nici su oduzeta dva boda, sledeće tri utakmice će igrati pred praznim tribinama i utakmica će se ponoviti na neutralnom terenu. Fizioterapeut Marseja Pablo Fernandez, koji je snimljen kako udara jednog navijača, suspendovan je do kraja sezone, a kažnjeni su i fudbaleri Marseja Dimitri Paje i Alvaro Gonzales.

Paje je dobio utakmicu suspenzije, a njegov saigrač će pauzirati dve utakmice jer se dokazalo da je provocirao domaće navijače. Nica je ipak na kraju gore prošla. Ostala je bez dva boda, a u susretu koji je prekinut imala je vodstvo od 1:0.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar