Strašna blamaža u Prištini: Na “Vokriju” osvanula najjadnija koreografija koju smo ikada videli (VIDEO)

Nikako ne možeš da budeš republika s ovakvom koreografijom, ali baš nikako...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Armend NIMANI/AFP/Profimedia

Tzv. Kosovo je u sredu uveče dočekalo Španiju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine. Utakmica je završila pobedom gostujuće reprezentacije od 2:0.

Uoči utakmice bilo je puno tenzija jer Španci zbog Katalonije ne priznaju tzv. Kosovo i velika su podrška našoj zemlji. Tako je na pres konferenciji došlo do sukoba između novinara iz naše južne pokrajine i španskog reprezentativca Pabla Sarabije koji je tokom konferencije koristio termin “domaća ekipa” i nije hteo da kaže “Kosovo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od domaćih novinara to je odmah primetio i zatražio objašnjenje.

– Zašto ne kažeš Kosovo? Zašto govoriš ‘domaća ekipa’? – pitao je, a Sarabija mu je to šmekerski prećutao.

Španija i Kosovo igrali su u Sevilji pre nekoliko meseci, a tada su Španci na zvaničnom Tviter profilu svog Fudbalskog saveza tzv. Kosovo pisali malim slovima, a istu praksu nastavili su i u televizijskom prenosu.

Zbog svega toga su tokom izvođenja himne na Kosovu dočekani koreografijom s zastavom lažne države i porukom: “Dobro došli u Republiku Kosovo”.

Inače, kada pogledate ova slova, kao da su ih pravila deca u drugom razredu osnovne škole, a o celokupnoj koreografiji ni da ne pričamo. Nas bi bio blam da se ovo videlo na nekom od stadiona na kom igra naša reprezentacija. Da li je moguće da Albanci iz južne pokrajine nisu bar nešto naučili od Srba, jer smo, realno, za koreografije, jedni od najboljih na svetu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sta ce sad da kazu nasi susedi, iz NDH i Montenegra, bozda je i za to kriz Vucic i SPC, kat sto je ono ustasko djubre prokomentarisao ustolicenje na Cetinju.

    Odgovori

Ostavite komentar