Devojčica (5) NESTALA nadomak kućnog praga: Policija nakon 46 godina došla do STRAVIČNOG saznanja

Misterija nestanka devojčice decenijama je proganjala detektive

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lewis and Clark Co. Sheriff's Office

Identitet osumnjičenog koji stoji iza otmice i ubistva petogodišnje devojčice iz Montane otkriven je prošle godine, nakon 46 godina. Ovaj slučaj je doslovno šokirao javnost, a mi vam prenosimo šta se dogodilo.

Naime, Sioban Mekginis imala je samo pet godina kada je nestala 5. februara 1974. godine, nekoliko ulica od njenog doma u mestu Misula. Njeno telo je nađeno dva dana kasnije, a otkriveno je i da je seksualno zlostavljana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koristeći modernu tehnologiju za analizu DNK uzorka, policija Misule identifikovala je Ričarda Vilijama Dejvisa kao krivca za ovaj zločin. On je umro 2012. godine.

Dejvisova identifikacija usledila je nakon što je DNK nađen na mestu zločina postavljen na javni ginekološki sajt, a ista tehnologija korišćena je za rešavanje drugih silovanja i ubistava koji su zastareli.

– To je veoma dug period za stanje beskrajne i neizmerne tuge zbog jedne lepe i neverovatne Sioban – rekao je njen otac Stiven (79) kroz suze na konferenciji za štampu, prenosi Daily Mail.
Kako je rekao, verovao je da je u pitanju stranac, “neko ko je bio tu određeni period vremena, u pokretu”.

Dejvisova čitulja, koja je objavljena online, kaže da je on bio “rođeni hrišćanin koji je verovao u reč vere i bio spreman da bude sa Isusom”. Takođe se navodi da su iza njega ostale supruga, četiri ćerke, a bio je i deda.

Prema podacima FBI, Dejvis je bio povezan sa pokušajem otmice osmogodišnje devojčice 1973. godine u Batu, Njujorku, a istražitelji sada tragaju za sličnim slučajevima u koje bi magao da bude umešan.

U vreme nestanka devojčice, Dejvis je imao 32 godine, a zvaničnici tvrde da je on u to vreme “prolazio kroz grad”.

Među mnogim poslovima koje je obavljao bila je i vožnja školskog autobusa.

Misterija nestanka devojčice decenijama je proganjala detektive.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, People.com

Komentari (1)

  1. UZ 1000% SIGURNOST DA JE ON,JA BIH GA OTKOPAO I SPALIO STA JE OD NJEGA OSTALO!MATERIJA JE NEUNISTIVA,TO ZNAM!ALI BIH JA NJEGOVE OSTATKE TOLIKO IZOBLICIO,TAKO DA NI U SLEDECIH MILIJARDU GODINA,PRIRODA NEBI MOGLA DA ZA SVE TO NADJE PRIMENU!SEME MU I PLEME NJEGOVO!JADNA DUSA STA JE PROPATILA DOK JE MANIJAK MUCIO...???STRASNO!

    Odgovori

Ostavite komentar