Htela je da zablista na medenom mesecu, a zbog jedne NEZGODE nasmejala je milione ljudi (VIDEO)

Zbog haljine su je prozvali "Mišelinov čovek"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/maddymjewell

Sveže udana Amerikanka Medi Džuel nadala se savršenim fotkama s medenog meseca. Pomno je odabrala garderobu u kojoj je uživala na odmoru na Maldivima, no nasmejala je milione korisnika društvenih mreža svojim izborom odeće u kojoj je vozila bicikl.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Teksašanka je pokazala svoju dugu žutu haljinu u stilu košulje dok je stajala, a potom je podelila perspektivu supruga koji je “biciklirao” iza nje. Naime, haljina se nadula zbog vetra pa joj, najblaže rečeno, nije pristajala.

– Godinama sam ga učila kako da fotka moje “autfite”, a onda sam postala viralna jer sam izgledala kao Mišelinov čovek na biciklu – našalila se Medi, čiji je video pregledan više od 22 miliona puta.

@maddymjewellthis one’s headed back to rent the runway :/ ##honeymoon ##maldives ##weddingtiktok♬ what the fuck was that – champagnemami

Komentatori nisu krili koliko ih je njen gaf s izborom odeće nasmejao.

“Neću da lažem, dugo se nisam ovako nasmejala”, “Mislila sam da nosiš odelo sumo rvača”, “Zamisli da ti bračni život ovako počne”, “Kako nije pao s bicikla, ja bih umro od smeha”, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar