iPhone 13 stiže naredne nedelje! Evo šta treba da znate o velikoj Apple premijeri (FOTO+VIDEO)

Virtuelna fešta biće upriličena u Kupertinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Tehnološka kompanija najavila je veliki događaj “California streaming” za 14. septembar, kada se očekuje premijera iPhone 13. Virtuelna fešta biće upriličena u čuvenom Apple Parku u Kupertinu.

Proteklih meseci, pisali smo o specifikacijama novog telefona, modernom displeju i sistemu kamera, a veliku pažnju izazvali su (nezvanični) digitalni renderi.

Teško je zaključiti šta kompanija priprema za narednu nedelju, ali bi tamno nebo na promotivnom tizeru moglo da predstavlja unapređeni “noćni mod” snimanja. Osvetljeni logo možda ukazuje na funkciju “Always-on”, prenosi Verge.

Foto: Apple

Šta spremaju?

Jedan od čelnika kompanije, Greg Džasvik, šef globalnog marketinga, objavio je kratak video na Twitteru, i zagolicao maštu ljubitelja američkog brenda.

Spekuliše se da prikaz horizonta i zvezdanog neba najavljuje novi mod snimanja (Astrofotografija) ili opciju satelitske veze, o kojoj više možete OVDE pročitati.

Gigant iz Kupertina priprema i druge projekte koji bi mogli da debituju 14. septembra. Pomenimo samo Watch Series 7, novu generaciju AirPods i MacBook Pro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar