Nebojšu snimale Lalićeve kamere, DOKUMENT potvrđuje sumnje o prijateljskim vezama (FOTO)

Dmitar Đurović oduvek je važio za bliskog prijatelja Nebojše Stefanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kako ništa u životu nije slučajno, tako nije ni to što su Nemanja Stefanović (brat ministra Nebojše Stefanovića) i Lalić postali komšije, a zasluge za to idu nikom drugom do Dmitru Đuroviću, bivšem direktoru “Koridora Srbije” i bliskom prijatelju Nebojše Stefanovića.

Zgradu u kojoj su se skućili Nemanja i Srđan izgradila je firma “Konrad”, iza koje danas zvanino stoji bratanac Dmitra Đurovića – tridesetsedmogodišnji Darko Đurović, a nezvanično stric Dmitar, kako je o tome Objektiv već pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Dmitar Đurović oduvek je važio za bliskog prijatelja Nebojše Stefanovića, a pojedini su ih dovodili i u kumovske veze.

– Stefanovići ništa ne prepuštaju slučaju, pa tako ni kad je kupovina imovine u pitanju. Ozbiljno biraju gde, šta i od koga uzimaju, a veoma bitan im je i komšiluk.

Tako da ne čudi to što Nemanja živi u zgradi koju je izgradio „Konrad”, a gle čuda, firma iza koje danas stoji zvanično Darko Đurović, a svi znaju da je zapravo alfa i omega Dmitar Đurović – navodi odlično obavešten izvor Objektiva.

NEMA SLUČAJNOSTI

Našem sagovorniku nije nimalo iznenađujuće i što stanove u istoj zgradi imaju i brat bivšeg ministra policije i koljač Veljka Belivuka.

Foto: Objektiv.rs

– U slučajnost nikada nisam verovao. Zato niko ne može da me ubedi da ni Nemanja, ali ni njegov brat Nebojša, koji je bio ministar policije, nisu znali ko još živi u toj zgradi. Ministar je sigurno sve proverio pre nego što je brata uselio u zgradu, zbog bezbednosti brata, ali i svoje bezbednosti. A i kasnije je proveravao. Tako da te priče da je čista slučajnost da u istoj toj zgradi u kojoj živi Nemanja živi i Srđan Lalić, a kojima će se pojedini služiti, ne mogu da prodaju nikome. Imam samo da poručim onima koji će pokušati to da rade da prestanu da nas prave budalama, jer to niko nije. Hvala bogu, stvari su se promenile u bezbednosnom sektoru, pa će dosta toga izaći na videlo i svima će biti jasno ko je, kako i zašto neke stvari radio – navodi naš izvor.

Foto: Objektiv.rs

TRIDESETAK STANOVA

Zgrada u kojoj su se skućili Srđan Lalić i Nemanja Stefanović ima tridesetak stanova. Inače, nedavno ju je posetila i ekipa Objektiva, kako bismo od komšija čuli nešto više o pripadniku Belivukovog klana. Ono što je odmah uočljivo na spoljašnjoj strani zgrade jeste da se na terasi Lalićevog stana nalaze nadzorne kamere, koje je postavio i iznad svojih ulaznih vrata. Sve ovo navodi da je izuzetno vodio računa o tome ko se pojavljuje u njegovom komšiluku.

– I zamislite sad situaciju, dolazi Nebojša Stefanović u posetu svom bratu i ne budu mu sumnjive te nadzorne kamere. Takve stvari mogu samo namerno da se previde – dodaje naš izvor.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 08. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar