Ima neka TAJNA VEZA: Stefanović i Belivukov koljač prve komšije u zgradi, ništa nije slučajno (FOTO)

Zgradu u kojoj su se skućili Nemanja Stefanović i Srđan Lalić izgradila je firma "Konrad", iza koje stoji Dmitar Đurović, blizak prijatelj Nebojše Stefanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nemanja Stefanović, rođeni brat aktuelnog ministra odbrane i dugogodišnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, živeo je u istoj zgradi u kojoj je do hapšenja živeo Srđan Lalić, koljač Veljka Belivuka. Kako ništa u životu nije slučajno, tako nije ni to što su Stefanović i Lalić postali komšije, a zasluge za to idu nikom drugom do Dmitru Đuroviću, bivšem direktoru “Koridora Srbije” i bliskom prijatelju Nebojše Stefanovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I brat ministra odbrane, kao i optuženi za najmonstruoznija dela, imaju stanove u elitnom beogradskom naselju.

Zgradu u kojoj su se skućili Nemanja i Srđan izgradila je firma “Konrad”, iza koje danas zvanino stoji bratanac Dmitra Đurovića – tridesetsedmogodišnji Darko Đurović, a nezvanično stric Dmitar.

Foto: Objektiv.rs
Foto: Objektiv.rs

ALFA I OMEGA

Inače, Dmitar Đurović oduvek je važio za bliskog prijatelja Nebojše Stefanovića, a pojedini su ih dovodili i u kumovske veze.

NASTAVAK OVE PRIČE PROČITAJTE US UTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 08. SPETEMBAR

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ministar policije ne zna, a ne zna ni njegov.brat,nije znao ni pokojni otac. On baš misli da smo mi budale. Sudite mu već jednom.

    Odgovori

Ostavite komentar