ISKRENO

Saša Popović o Cecinom prelasku u žiri “ZG”: TVRDIM da će Karleuši biti ŽAO što nije pristala da radi

I sam je iznenađen dolaskom Ražnatovićeve u "Grand"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostic, ZK Munja Grand

Snimanje nove sezone „Zvezda Granda” konačno je počelo, a ekipa štampanog izdanja Objektiva ispratila je prvi dan snimanja, na kome je najveću pažnju privukla Ceca Ražnatović, koja je u žiri došla umesto Jelene Karleuše, u čiju je stolicu sela bez kompleksa, pokazavši svoju veličinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovu sezonu radićemo u nešto izmenjenom sastavu i sa brojnim novinama. Čuli ste već da će Ceca zameniti Jelenu Karleušu i to je sve što sada mogu da vam kažem. Ne smatram da će isključivo Cecin dolazak podići rejting, jer naši rejtinzi rastu iz godine u godinu. Ono što je najbitnije je činjenica da smo mi spremni i jedva čekamo da sve krene kako treba. Moram da priznam da me je iznenadila odluka Jelene Karleuše da odustane od žiriranja, jer smo se još prošle godine dogovorili da radi ovu sezonu. Tvrdim da će Jeleni biti žao što nije pristala da radi ovu sezonu, isto kao što je bilo žao i ostalim članovima žirija kada su čuli da je otišla. Žao mi je jer je ovo poslednja sezona za koju imam obavezu da je radim, a taj ugovor sam potpisao još 2017. godine – rekao je prvi čovek takmičenja Saša Popović.

ŠTA SU OSTALI ČLANOVI ŽIRIJA REKLI NA OVU TEMU, SLI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar