Đilasu smeta spot kojim predsednik Vučić poziva na JEDINSTVO srpskog naroda (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je na svom Instagram profilu objavio snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

Na televiziji N1, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, pušten je sraman prilog kojim se napada predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić jer je objavio snimak kojim poziva na jedinstvo našeg naroda.

Na pomenutom mediju pušten je video uz pitanja da li je da je reč o predizbornom spotu i da li je Vučić započeo kampanju iako je reč o snimku koji nosi snažnu motivacionu poruku i to nakon užasnih napada koje je doživeo srpski narod i Srpska Pravoslavna Crkva od komita povodom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za njih to nije uopšte čudno, pošto Dragan Đilas za vreme svoje vlasti nikada nije pozivao na jedinstvo svog naroda, već je samo gledao kako da taj narod ojadi i zgrne što više para u svoj džep.

Zato sada i medijima pod kontrolom Dragana Đilasa i smeta spot koji je najnomralnija stvar koju može da uradi jedan predsednik zemlje koji voli svoj narod.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je na svom Instagram profilu objavio snimak:

– Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. Korak po korak, veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali, postaje naša sadašnjost. Sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da naše razlike budu prepreka: u oblikovanju budućnosti za našu decu, u stvaranju boljeg života za sve i u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje. Sada više nego ikada, moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo: za snažnu Srbiju, koja je pokazala da može biti prva, za otvorenost i mir, za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom, a koja od nas, sada traži, da budemo složni i da ostavimo sve razlike po strani – kaže se u video snimku koji je objavio Vučić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar