Suprug je predložio da začinimo stvari u krevetu, ali je, zbog onoga što sam uradila, POBESNEO

Optužio ju je da ga je prevarila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Suprug mi je predložio da imamo trojku, ali kada sam našla nekoga za to, optužio me je da ga varam”, požalila se jedna Britanka.

Ona je, sa namerom da dobije savet, poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I opisala je situaciju u kojoj se našla.

Za početak je objasnila da ona ima 37, a njen suprug 42 godine i da su u braku pet godina.

“Volimo da putujemo i kada odemo, imamo seks svuda i svugde. Moj suprug voli skrivene vile, gde po ceo dan možemo da šetamo goli i živimo onako kako je priroda zamislila”, kaže ona.

“Bilo je dosadno za vreme pandemije. Postojao je limit u tome koliko avanturistički nastrojeni možemo da budemo, pa je moj suprug počeo da razgovara sa mnom o tome da imamo trojku. Mislio je da će biti uzbudljivo da me gleda sa drugim muškarcem. Ja sam bila za sve, pa sam se složila. Prijatelj mog brata je planirao rođendansku žurku za 40-i rođendan mog brata, pa je zamolio za pomoć”, kaže ova žena i dodaje da ga poznaje još od škole i da joj se oduvek dopadao. Takođe je naglasila i da on ima 39 godina i da je singl.

Foto: Shutterstock

“Naše poruke su isprva bile prijateljske, a onda je on počeo da flertuje. Na kraju sam skupila hrabrost i pitala ga da li sam mu se ikada dopadala. Kada je pitao zašto ga to pitam upitala sam ga da li je ikada imao trojku. Odgovorio mi je da jeste jednom sa devojkama sa univerziteta i napomenuo je da je voljan da to ponovi. Jedva sam čekala da kažem suprugu, ali umesto da bude zadovoljan, počeo je da me vređa, da me naziva svakakvim imenima, rekao je da sam ga izdala i nazvao me je jeftinom droljom. Iako ovog prijatelja nisam videla tri godine, a kamoli imala seks sa njim, moj suprug je rekao mom bratu da sam ga varala, što je apsolutna laž!”, kaže ova Britanka.

“Morala sam da se izvinim prijatelju i da blokiram njegov broj, jer sam se uplašila da će moj suprug da uradi nešto gore. Moj suprug je učinio da se osetim užasno, a i dalje priča o trojci, kao da se ništa nije dogodilo. Ovoga puta se ne usuđujem da bilo šta uradim”, zaključila je ona.

ljubavni citati
Foto: Shutterstock, ilustracija

“Ne kivim vas. Vaš suprug mašta o trojci, ali nikada to neće i sprovesti. Uhvatili ste ga nespremnog, sa činjenicom koliko daleko ste otišli sa planovima, ali sasvim sigurno niste zaslužili da vas zlostavlja. Veoma sam oprezna u vezi sa trojkama, jer mogu da izazovu ogromne probleme, uključujući i ljubomoru i gubitak poverenja. Dok kod nekih parova može da funkcioniše, vaš suprug je već pokazao da on samo priča, a ništa ne preduzima – hvala Bogu. Ali, postoje neka ozbiljna pitanja u vašem braku, van ove fantazije. Recite mu da je njegovo ponašanje za vas neprihvatljivo i da vam je potrebno savetovanje za parove, da biste razumeli šta nije u redu sa njim”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. on je mislio trojku sa dve žene a ona je shvatila da je trojka sa dva muškarca. možda su trebali da crtaju?

    Odgovori

Ostavite komentar