Život joj je pun afera, a jedna ŠOKIRA: Najpoznatija LUBAVNICA na svetu ponovo privlači pažnju (FOTO)

Cena sramote

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Iako je od njene afere sa bivšim predsednikom SAD-a Bilom Klintonom prošlo 23 godine, Monika Levinski (48) ponovno je u centru interesovanja zbog nove sezone serije “American Crime Story: Impeachment” koja se bavi upravo njihovom aferom.

Monika je danas aktivistkinja, modna dizajnerka i televizijsko lice, retko se pojavljuje u javnosti, a na nedavnoj premijeri serije, “najpoznatija ljubavnica na svetu”- kako je dobila nadimak nakon afere, pojavila se dobro raspoložena i doterana. Upravo je Monika bila glavna zvezda događaja što i ne čudi imajući u vidu tematiku serije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Levinski u seriji igra Beni Feldstein, ulogu Klintona dobio je Klajv Oven, dok će njegovu suprugu Hilari glumiti Edi Falko.

Podsetimo, Monika je odrasla u Kaliforniji gde je završila srednju školu nakon koje je upisala Dramsku akademiju. U mladosti je radila razne poslove, a već tada ju je obeležila afera sa profesorom sa akademije Andijem Bleilerom. Njihova veza trajala je pet godina, a nakon prekida je otišla u Oregon na studije psihologije.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Preko porodičnih veza dobila je posao u Beloj kući 1995. godine, a samo tri godine nakon bila je lice svih medija na svetu nakon što se saznalo za njenu aferu s Bilom.

Pre nego što je javnost saznala za njihovu vezu, Monika je bila prebačena iz Bele kuće u Pentagon – njeni nadređeni smatrali su da je provodila previše vremena sa Klintonom. Bil je tada porekao aferu sa Monikom koja je priznala da je imala devet puta odnos sa Klintonom u Ovalnoj sobi Bele kuće.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar