Platio devojci piće, pa tražio pare nazad kad ga je odbila za noć s njim: Tada je donela najjaču odluku

Nije mogla da veruje šta doživljava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Chloe Matthews

Mlada medicinska sestra i još studentkinja Kloi Metjus iz engleskog Hal sitija, ostala je bez reči nakon iskustva sa muškarcem koji joj je prišao u jednom pabu.

Kloi je bila u društvu prijateljice kada ju je spazio dotični momak, prišavši joj potom i plativši joj piće. Devojka kaže da je momak bio fin i ništa više od toga, dok se ona njemu očito jako mnogo dopala.

– Upoznala sam jednog Denija. Probao je iste večeri da me odvede u svoj krevet, ali ljubazno sam mu odgovorila da nisam takva devojka. Pritom sam bila i toliko fina s njim, da sam pristala da razmenimo telefone – kaže Kloi, prenosi Dejli mejl.

Nakon što su se rastali tokom noći, ona je sutradan zatekla propušten poziv od Denija.

– Zvao me je da mi traži novac koji je potrošio na moje piće. Zvučao je prilično hladnokrvno i proračunato. Stresla sam se. Potom mi je iskreno rekao da želi novac nazad jer ga je bacio na nekog ko nije bio vredan toga – kaže Kloi.

Potom se razgovor pretvorio u dopisivanje.

– Dobro. Možeš li ipak da mi prebaciš novac za ono piće? – napisao joj je Deni.

Užasnuta Kloi napisala mu je da je nepristojan i da obriše njen telefon, inače će ga prijaviti za uznemiravanje ako nastavi s kontaktom s njom.

– Morala sam nešto da uradim. Pitanje je da li bi odustao od nekoliko funti potrošenih na mene, kao i u šta bi se taj odnos pretvorio – naglašava ona.

Kloi je potom, u znak osvete, na Tviteru objavila prepisku i za kratko vreme dobila je više od 60.000 lajkova i 9.000 retvitova.

Poslednja odluka koju je donela je da se na neko vreme povuče iz noćnog života, jer nije očekivala da napolju ima toliko manijaka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar