Milenko Jovanov OSUDIO Đilasove napade na Danila Vučića: “NIČIJE dete nije prolazilo ovakvo šikaniranje”

Danilu Vučiću se od strane Đilasa osporava pravo na život, istakao je on

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Sporčić

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov oštro je osudio svakodnevne napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića od strane medija koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, njegovih stranaka, botova i plaćenika iz sveta javnih ličnosti.

Danilu Vučiću se, od strane Dragana Đilas, njegovih stranaka, njegovih medija, njegovih botova i njegovih plaćenika iz sveta javnih ličnosti, osporava pravo na život. Ne može se drugačije nazvati ovo što rade svakog dana. Nikada, ničije dete nije prolazilo kroz ovakvo šikaniranje – napisao je Jovanov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Marinika Tepić i Dragan Đilas su jučerašnjim tekstom na portalu “Direktno” koji se nalazi u Đilasovom vlasništvu, napali najstarije dete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a povod za napad je to što je Danilo, spremao večeru.

Naime, on nije ništa ukrao, nije nikoga vređao, nije ništa ružno učinio, već je spremao večeru sa nekim od najboljih italijanskih kuvara i imao priliku da nauči nešto o tom zanatu. Niti je potrošio novac poreskih obveznika, niti se bahatio u skupim noćnim provodima, niti se odselio da živi u Njujorku ili Londonu, gde neki opozicionari imaju skupe nekretnine. Ne.

Samo je kuvao i učio da uparuje vina sa jelima. I to je Đilasu i Mariniki bio povod da narede još jedan u nizu tekstova protiv Vučićeve dece, čime se može zaključiti samo jedno, Danilo, Milica i Vukan krivi su samo zato što su živi. I to se nikada i ničim ne može i neće promeniti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar