SKANDALOZNI snimci iz Crne Gore: Policajci POSKIDALI uniforme i prešli kod komita (VIDEO)

Večeras u 18 časova u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, patrijarh srpski gospodin Porfirije služiće liturgiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nakon što je policija Crne Gore spustila štitove i pustila komite da prođu kordon i da blokiraju puteve, desetine policajaca su skinule uniformu, te prešli kod ekstremista koji su blokirali prilaze Cetinju, iz pravca Podgorice i Budve, kako bi onemogućili dolazak patrijarha Porfirija i sveštenstva SPC, na ustoličenje mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

Pojavili su se i skandalozni snimci koji pokazuju kako policija otvoreno staje na stranu komita.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, večeras u 18 časova u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, patrijarh srpski gospodin Porfirije služiće liturgiju, a upravo će njegova ruka ustoličiti mitropolita Joanikija sutra u Cetinjskom manastiru.

Kako javljaju reporteri Objektiva sa lica mesta, narod se okupljaja ispred hrama, a veliki broj građana nosi srpske trobojke, a opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

Sva dešavanja iz Crne Gore pratite na portalu Objektiv.rs, klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (2)

  1. Pa nista cudno jer ih je on zappslio, njegov kadar! Ne treba vise fa idemo u CH na more, zasto kada smo nepozeljni a imamo nase banje, jezera , bazene...

    Odgovori

Ostavite komentar