Sin ubio oca sekirom u Leskovcu nakon BURNE svađe: Komšije tvrde da je bilo čestih SUKOBA i to nije sve

Šta je uzrok nesuglasica i rasprava između oca i sina za sada se ne zna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Gak

Leskovčanin A.B.(32) osumnjičen je da je ubio svog oca Đ.B.(68) nakon svađe u dvorištu njihove porodične kuće, potvrđeno je u leskovačkoj Policijskoj upravi.

Kako je rečeno, osumnjičenog je policija pronašla ubrzo nakon napada na oca, u blizini mesta zločina, i njemu je određeno zadržavanje, dok je Više javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo obdukciju beživotnog tela nesrećnog čoveka, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova porodična tragedija dogodila se u petak, nešto pre 17 časova, u Vučjanskoj ulici, u naselju Slavka Zlatanovića na periferiji Leskovca, a prethodila joj je bučna rasprava. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo je tokom svađe potegao sekiru i njenom oštricom udario oca u potiljačni deo glave, a onda je napustio mesto zločina. U to vreme iz dvorišta je odjeknuo vrisak i plač.

Nesrećni čovek se, kako pričaju komšije, sručio na zemlju, a oko njega se razlila lokva krvi. Navodno je kratko davao znake života, ali lekari nisu mogli da mu pomognu, pa su konstatovali smrt na licu mesta. Policija je obavila uviđaj, a nakon tragedije na mestu ubistva bilo je nekoliko osoba koje su ljubazno odbile da daju bilo kakve izjave za medije.

HOROR u Leskovcu: Sin UBIO oca sekirom

– Tačno je da se to dogodilo ovde, ali molim vas bez bilo kakvih izjava – rekao je jedan od trojice muškaraca i jedna starija žena, koja se držala za glavu, ispred nezavršene dvospratne kuće na krajnjoj periferiji grada.

Od komšija se saznalo da ova svađa sa tragičnim epilogom nije prva koja se dogodila između oca i sina. Kako se saznaje i iz nezvaničnih izvora bliskih istrazi otac je i ranije više puta prijavljivao policiji slučajeve porodičnog nasilja.

– Oni imaju dva sina, ali su sa tim koji je ubio oca stalno imali probleme. Svađe traju od kada su se doselili ovde pre nekoliko godina. Često su se čule rasprave, a pričalo se da je sin i fizički napadao oca, pa je zbog toga dolazila i policija, jer je on prijavljivao te događaje – rekao je jedan od komšija.

Šta je uzrok nesuglasica i rasprava između oca i sina za sada se ne zna, a istraga će utvrditi i motive zbog kojih se osumnjičeni za ubistvo odlučio da sekirom nasrne na oca i nanese mu povrede usled kojih je nesrećni čovek preminuo.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar