Dirljiv gest Bobana Rajovića: Pevač iznenadio prijatelja neobičnim POKLONOM, fanovi oduševljeni (VIDEO)

Dugo se premišljao šta da mu pokloni, a onda mu je sinula ideja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Poznat kao neko izuzetno pažljiv prema porodici i prijateljima, one koji ga poznaju nije iznanedio gest koji je nedavno pokazao prema jednom od svojih najbližih ljudi.

Naime, verni prijatelj Bobana Rajovića nedavno je proslavio jubilarni 50. rođendan. U dilemi šta da pokloni nekome sa kim se druži tolike godine, Rajović je rešio da prvi put u karijeri sam komponuje pesmu i da to bude jedinstven poklon za divan dan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je, u toku od svega nedelje, Rajović završio pesmu koja je kao poklon, prvi put puštena na rođendanu njegovog prijatelja, kojem je ovaj gest naterao suze na oči.

Nekoliko dana kasnije, poznati pevač je pesmu, sa lyrics videom, objavio i na Jutjubu, uz dirljivu poruku.

– Ima li išta lepše nego kada vam neko s ljubavlju, dečjom radosti i sjajem u očima otpeva pjesmu punu najdivnijih želja i emocija? To je bio moj poklon mom prijatelju, mom bratu, koji me je inspirisao za prvo autorsko delo u karijeri. Želim vam svima da vam neko sa istim emocijama peva ove stihove i da nikada ne zaboravite koliko je pravo prijateljstvo važno u životu. Rekao je jednom neko pametniji – prijatelji i dobri maniri će te pratiti i tamo gde novac ne može ići. Živi bili, ili kako bi moj prijatelj rekao – život je 100 godina! Volim vas, vaš Boban Rajović! – poručio je pevač.

Oduševljeni ljudi komentarisali su da je bilo krajnje vreme za jednu ovakvu, novu rođendansku pesmu, te da jedva čekaju da baš sa njom čestitaju rođendan sebi dragim ljudima.

Inače, iza Bobana je leto koje mu je bilo više nego radno. Kako se priča, poznati pevač je u top 5 najzaposlenijih pevača sa ovih prostora, što je u mesecima za nama po ko zna koji put i dokazao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar