Uhvatila majku u kupatilu da GOLA pozira i šalje slike: Umesto da sve kaže ocu, učinila je još goru stvar

Osećanja su joj bila pomešana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nepoznata devojka opisala je na Reditu šta je zatekla u kupatilu svoje kuće kada se vratila s posla.

Ona je, nesvesna da u kupatilu ima nekog ušla unutra zatekavši majku kako gola pozira i potom slike šalje telefonom. Ćerka se iznervirala i zatvorila je vrata, otišavši da se smiri.

Iako je u ispovesti na Reditu naglasila da njen otac obožava majku i za nju bi učinio sve, naglašava da majka ne deli ista osećanja prema njemu, naprotiv.

Tako je, umesto da odmah sve kaže ocu, u čemu su je savetovali korisnici Redita, rešila da prvo sve iznese na ovoj mreži, pa da onda odluči šta dalje.

– Videla sam je u kupatilu, bilo je grozno. Moj otac je obožava, i dalje je zaljubljen u nju, dok ona ko zna od kada šalje slike drugim muškarcima, verovatno ga i vara. Kada je ona jednom pronašla porno sadržaj u njegovom telefonu, digla je veliku prašinu, pretila je razvodom. Kad ona sad radi slične stvari, nikom ništa. Šta da radim – upitala je korisnike Redita ova devojka.

Reditovci su bili uglavnom ljuti na nju što ih uopšte pita za ovako nešto.

“Zašto mi to radi samo dok spava?” Muž sluđen, tek posle prve bračne noći otkrio je DRUGO lice svoje žene

“To nije tvoja stvar, šta se ti mešaš? Vidiš da oboje rade svašta iza leđa”, “Vidi se da si bliža sa ocem. Umesto da mu odmah kažeš sve, ti pitaš nas. To je pogrešno. Ne treba iznositi prljav veš iz kuće na društvenim mrežama”, bili su neki od komentara.

Devojka se branila konstatacijom da je zbunjena novonastalom situacijom i da su joj pomešana osećanja.

– S majkom sam oduvek bila jednako bliska kao sa ocem. Štaviše, ona me je više i podizala. Međutim, ista ta majka priznala mi je nedavno da je oca prevarila dok je u inostranstvu radio da bi nas prehranio. Ponosno mi je rekla da mu prevaru nikad nije priznala. Osećala sam se ružno. S druge strane, glupo mi je da se mešam u njihov odnos, ali osećam da je ona mnogo više njemu radila iza leđa nego on njoj. I osećam da ga ona u poslednje vreme mrzi. Nema tu više ljubavi – kaže devojka sa Redita.

Jedan od komentara izgleda joj se najviše dopao.

“Odseli se. Stvari u toj kući postajaće sve nepodnošljivije za tebe. Jedini način da se zaštitiš je da odeš”.



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar