Muž je iznervirao što je za večeru doneo jelo koje NE PODNOSI: Narednog jutra dogodio se užas

Supružnici su dugo terali inat jedno drugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mnogo je ljudi kojima su tokom epidemije koronavirusa popucali živci.

U mnogim zemljama poput Indije recimo, stanovnici su bili prinuđeni da mesecima sede u karantinu, poštujući i policijski čas, pa su svađe unutar četiri zida bile neminovne.

Žena iz indijskog grada Punea oduzela je sebi život nakon što je videla da je suprug za večeru doneo jelo za koje je znao da ga ona ne podnosi.

Bizarna i tužna vest potresla je lokalno stanovništvo, mada komšije tvrde da je ovako nešto bilo očekivano. Dotični muž i žena navodno se odavno nisu voleli, prenosi timesnownews.com.

Štaviše, svađali su se svakodnevno oko najmanjih sitnica i puno puta policija je dolazila na njihova vrata jer su se tukli i bacali posuđe po kući.

Tragedija se dogodila prošlog vikenda kada je suprug došao kući donevši jelo koje njegova žena ne voli. Suprotno tome, ona je, kako je muž rekao posle u policiji, iste večeri dva sata kuvala jelo, pa ju je ono što je on doneo dodatno pogodilo zbog truda koji je uložila u večeru.

Tada je otišla demonstrativno u svoju sobu rekavši mu da je sutra neće biti. Suprug je istakao u policiji da je nije shvatao ozbiljno jer je pretila puno puta samoubistvom.

Ipak, narednog jutra zaista je zatekao njeno beživotno telo u sobi. Pozvao je hitnu pomoć koja ju je odvela u bolnicu, pošto su lekari na licu mesta osetili njen puls.

Nesrećna žena je u bolnici malo kasnije i izdahnula. Osamnaestogodišnji sin ovog disfunkcionalnog bračnog para izjavio je da se dugo plašio ovakvog razvoja događaja, jer su mu i majka i otac stradali sa živcima u poslednje vreme.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar