Otkrivamo ko je RANJEN u PUCNJAVI u Novom Sadu: Ranije greškom ubili devojku njegovog najboljeg druga

Na licu mesta su policija i hitna pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić,,Printscreen

U večerašnjoj pucnjavi u Novom Sadu ranjen je Goran Kovačević zvani Goranac, a mladić (26) koji je ubijen je član njegovog obezbeđenja, saznaje Objektiv.

Kako saznajemo, devojku njegovog najboljeg druga Nenada Stevića, Teodoru Kaćanski su greškom ubili 2016. godine kada je sa svojim dečkom izlazila iz džipa ispred zgrade na Telepu u Novom Sadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goran Kovačević je takođe bio optužen sa još četvoricom muškaraca za otmicu Gorana Cvijetića (42) iz Budisave za kojeg je sumnjao da je kriv za ubistvo Teodore Kaćanski.

Oni su osumnjičeni da su 22. maja 2017. preteći pištoljem prebili Cvijetića u novosadskom naselju Detelinara, a zatim ga strpali u gepek “audija A6” i krenuli u beg, a kasnije su tvrdili da su Cvijetićevo “građansko hapšenje” godine izveli “samo kako bi ga predali policiji”.

Podsećamo, do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.

Na licu mesta su policija i hitna pomoć.

Kako kažu građani reporteru 021.rs koji se nalazi na licu mesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade i ispalio šest, sedam hitaca pre nego što je otišao.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar