“Ako postoji pakao, ja sam bila u njemu”: PRONAĐENA MRTVA posle dobitka na lutriji zbog kog je žalila

U vreme pre nego što je osvojila džekpot, gospođa Lori je živela od socijalne pomoći od 62 funte nedeljno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Hermann

Policija je saopštila da smrt Margaret Lori ne tretira kao sumnjivu, ali će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok.

Žena je navodno živela sama u oblasti Balikolman u Strabejnu u Severnoj Irskoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hitne službe pozvane su jutros u 10:30 časova u tu oblast, prenosi Belfast Live. Portparol policijske službe Severne Irske dodao je: “Policija je u četvrtak, 2. septembra, primila izveštaj o iznenadnoj smrti žene u oblasti Balikolman Lejn u Strabejnu. Portparol službe hitne pomoći Severne Irske rekao je: “Pozvani smo u hitnu pomoć u oblasti Balikolman u Strabejnu jutros u 10:30.”

Gospođa Lori, koja je bila nezaposlena, kupila je svoju dobitnu srećku na putu kući iz Centra za zapošljavanje 2013. godine. Rekla je: “U utorak sam napustila kuću jer sam čula da postoji oglas za posao i htela sam da se prijavim za njega. Otišla sam u Centar za zapošljavanje i odštampala prijavu za posao pre nego što sam otišla u (lanac prodavnica) “Supervalju”.

– Ne mogu uvek da priuštim da kupim “Euromilions”, ali imala sam nekoliko funti viška u tašni i jednostavno sam u trenutku napravila srećni izbor.

Ali, godinama nakon što je osvojila 27 miliona funti, gospođa Lori je tvrdila da joj je pobeda “uništila” život. Tvrdila je da joj je ostalo samo 5 miliona funti 2019. godine i da je bila žrtva brojnih krađa, prenose irski mediji.

Žena je za “Sandej Lajf” rekla: “Nikada neću imati mira dok sam živa. Čak i da mi nije ostalo ni peni, neću. Žao mi je što sam dobila na lutriji. Naravno da jeste. Ranije sam bila srećna osoba. Ja sam ljudsko biće i sve što je to učinilo je da mi uništi život.”

U vreme pre nego što je osvojila džekpot, gospođa Lori je živela od socijalne pomoći od 62 funte nedeljno, a od trenutka kada je dobila lutriju, novac je delila ljudima u nevolji, prenosi “Irish Mirror”.

Takođe je uložila milion funti u kupovinu istorijske Herdmanove vodenice u Irskoj i planirala je da je pretvori u destinaciju za slobodno vreme i turizam.

Govoreći o trenutku kada je shvatila da je osvojila džekpot, gospođa Lori je rekla: “Ustala sam u sredu u 7 ujutru i pustila televiziju. Upravo je išao taj program pa sam proverila svoje brojeve i tu su bili. Bila sam u šoku i morala sam to da proverim 10 puta. Prošetala sam do bašte iza kuće i sedela neko vreme pre nego što sam se vratila i ponovo proverila. Mora da sam šetala po kući pet sati pre nego što sam nazvala brata i zamolila ga da me pozove.”

U avgustu 2015. godine sud joj je naredio da radi u društveno korisne poslove zbog napada na taksistu ispred svoje kuće. Prekršajni sud u Strabejnu je presudio je da je pila votku i da je “bila jako pijana nakon konzumiranja velike količine alkohola”. Advokat tužilaštva rekao je da je Lori, koja ranije nije osuđivana, verbalno zlostavljala policiju nakon njenog hapšenja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar