Otkriveni neviđeni detalji o Noletu: Odseda u vili jednog bogataša, ali o ovom potezu će se dugo pričati!

Italijan je i ranije "profitirao" zbog dobrog odnosa sa Srbinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gao Jing/Xinhua News/Profimedia

Velika drama odvila se prethodne večeri u Njujorku, jer je zbog poplavnih kiša čak uvedeno i vanredno stanje, pa od javnih servisa rade samo metroi.

Mladi italijanski teniser Lorenco Museti morao je skroz da promeni plan, jer je praktično ostao bez smeštaja zbog nevremena, ali mu se dogodilo nešto što nije mogao ni da sanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Imao je šansu da trenira sa Novakom Đokovićem i tako se bolje spremi za meč sa Rajlijem Opelkom – i to na ekskluzivnoj lokaciji, u boljim uslovima nego što je očekivao.

Museti je otkrio da ga je pozvao agent Novaka Đokovića Edoardo Artaldi i predložio mu da zbog nevremena zajedno treniraju, što su odmah s radošću prihvatili i Nole i njegov trener Marjan Vajda. Italijan je otkrio da je u pitanju teren u vili jednog imućnog Đokovićevog prijatelja u Nju Džersiju.

– Bili smo u tom predivnom mestu u vili koja ima park i pokriveni teren koji poseduje jedan čovek koga bih opisao kao bogatog, a kod koga je Đoković gost tokom turnira u Njujorku – otkrio je Museti.

Foto: Dppi/Jean Catuffe/Zuma Press/Profimedia

Italijan je i ranije “profitirao” zbog dobrog odnosa sa Srbinom. Pre toga ga je naš igrač pobedio na Rolan Garosu, pa mu je ponudio privatni avion kako bi na vreme stigao na Vimbldon, jer je u to vreme Museti bio srednjoškolac i morao je da završi ispite. Otkrio je i da su trenirali oko sat i po vremena, pre svega dijagonale, servis i voleje…

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar