Sumnjala da je muž mesecima vara, pa postavila kameru: Kad je videla KO je s njim, srušio joj se svet

Od svih živih osoba na ovom svetu, on je izabrao baš tu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Korisnica Redita iz Australije objavila je ispovest koja je šokirala mnoge, nakon što je uhvatila supruga u prevari.

Ona je odmah na startu istakla da je imala odličan brak, ali i da je primetila krajem prošle godine da joj je muž znatno distanciraniji i da izbegava odnose s njom.

– Mislila sam da je problem u meni. Dogodila se i epidemija, pa sam pomišljala da mu nije ni do čega. Međutim kada sam videla da je stavio šifru na svoj telefon i da ne dozvoljava da se on nađe u mojoj blizini, bilo mi je jasno da me vara. Jedino pitanje koje mi se motalo po glavi bilo je s kim, jer je veći deo vremena bio u kući sa mnom i mojim sinom. Posle nekoliko meseci razmišljanja, postavila sam kameru u spavaćoj sobi, smatrajući da ću ga jednom uhvatiti. Počela sam ponovo da radim, pa me nije bilo kući, te je bilo moguće da će ljubavnicu jednom dovesti. Uostalom, ni sin više nije bio toliko tu – piše Australijanka, prenosi 7news.com.au.

Nije prošlo ni sedam dana od postavljanja kamere, a Australijanka je već dobila odgovor koji je želela.

– Varao me je. Međutim, otkriće ko je s njim na snimku me je rasturilo za ceo život. Na snimku sam videla kako se ljubi s mojim 25-godišnjim sinom. Bili smo nekoliko godina u braku, tako da mi je sin već završavao pubertet kad je njega upoznao. Videla sam da nema toliko sklonosti ka devojkama, odnosno da je povučen, ali nisam znala da je gej. A šta tek reći za mog muža? Kad se to dogodilo, ta promena u njemu? Drugo, da li je to nešto svežije ili je celog života znao da je možda biseksualac – pitala se žena.

Nakon saznanja da je muž vara s njenim sinom, ona nije znala kako da se postavi, pre svega prema detetu. Ono što se dalje dogodilo, potpuno ju je ubilo u pojam.

– Jednog popodneva posle otkrića, videla sam samo muževljevu burmu na stočiću. Ostavio je još neke svoje stvari i otišao je. Bez pozdrava. Sinu sam rekla da sam ih otkrila. Bolje da ne opisujem kako je reagovao. Na kraju se ja osećam loše zbog svega, umesto da njih grize krivica – napisala je Australijanka kojoj su mnogi na Reditu pružili podršku posle šokantnog obrta u kući.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar