Državljanka Srbije NESTALA u Salzburgu: Krenula na železničku stanicu, od tad joj se gubi trag

Prema prvim izveštajima policije, ona je rekla zaposlenoj u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Salzburgu da želi da ode taksijem do Beča ili Insbruka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Državljanka Rebublike Srbije stara 79 godina nestala je u nedelju u Salzburgu. Želela je da otputuje, ali joj se od tada gubi svaki trag. Policija sumnja na najgore.

Ona je nestala u nedelju oko dva sata popodne. Prema prvim izveštajima policije, starica je rekla zaposlenoj u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Salzburgu da želi da ode taksijem do Beča ili Insbruka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žena je tada navodno taksijem otišla do glavne železničke stanice u Salcburgu i tada joj se gubi svaki trag. Policija je saopštila da nema naznaka da je žena otputovala u Insbruk, Beč ili u Srbiju i da se plaše najgoreg scenarija.

Vlasti su pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 059 133/70 3333.

Visoka je oko 160 centimetara i ima između 60 i 65 kilograma. Ima braon oči, sedu kosu do ramena. Najčešće oblači duge suknje i maramu na glavi. Govori srpski jezik i nemački sa specifičnim akcentom.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar