“Ostavila sam dečka jer je ANTIVAKSER, prelomila sam kad je izgovorio OVO”: Ispovest Dragane (28) iz Niša

Kako kaže ova devojka, isprva se nisu doticali teme vakcinacije protiv kovida-19, ali onda je ona odlučila da se vakciniše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: J.M. Guyon - Copyright 2013 / CandyBox/Medialys Images / ddp USA / Profimedia

Pandemija koronavirusa izmenila je svakodnevni život ljudi u gotovo svim sferama, pa se tako odrazila i na romantične odnose. Nemali broj parova širom sveta raskinuo je za vreme prošlogodišnjeg karantina, usled nemogućnosti da se redovno viđaju. Ipak, Dragana M. (28) iz Niša podelila je sa nama krajnje nesvakidašnju priču o raskidu.

Naime, ona je odlučila da raskine vezu koja je trajala šest meseci zbog toga što je shvatila da joj je dečko – antivakser.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice i u početku je sve bilo divno. Voleli smo istu muziku, iste filmove i imali smo mnogo različitih tema za razgovor – započinje Dragana svoju ispovest za Objektiv.

Kako kaže ova devojka, isprva se nisu doticali teme vakcinacije protiv kovida-19, ali onda je ona odlučila da se vakciniše.

– Rešila sam da se vakcinišem protiv koronavirusa, jer kao odgovorna građanka želim da doprinesem suzbijanju epidemije. Prvu dozu vakcine sam primila pre mesec dana, jer sam već preležala kovid-19 i imala sam antitela, pa nisam žurila sa vakcinacijom – priča Dragana.

Naša sagovornica napominje da je onda usledilo, najblaže rečeno, neprijatno iznenađenje.

– Dečko me je napao i pitao me da li znam da te vakcine nisu pouzdane i da postoji mnogo neželjenih efekata! Bila sam šokirana, najblaže rečeno. Fakultetski je obrazovan i nikada ne bih pomislila da može da potpadne pod takve teorije zavere – jada se ona.

Dragana je potom objasnila šta je bilo presudno da se odluči da iste sekunde raskine vezu.

– Nakon što sam pokušala da mu argumentovano objasnim da greši i da je naučna činjenica da vakcine nisu štetne, a da su jedini način borbe protiv svake epidemije, pa tako i ove, pobesneo je i rekao da ako se vakcinišem, verovatno nikad neću moći da zatrudnim! Tu sam prelomila i raskinula. Uvažavam tuđe mišljenje, ali samo ukoliko je argumentovano činjenicama, što ovde nije slučaj. Zaista ne mogu da zamislim sebe pored osobe koja je u stanju da pomisli i izgovori takve sumanute reči – zaključila je devojka.

Kako biste Vi postupili na Draganinom mestu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. To je debil kao i svi njemu slični koji lupetaju o štetnosti vakcine. Neverovatan primitivizam kod naroda. Tvrdoglavost i inat će nam doći glave. Pametno je uradila. Sa takvom budalom ne treba graditi budućnost.

    Odgovori
  2. antivakser,?pa jos i fakultet zavrsio.gde ces goru kombinaciju.a jos ako je i antimasker....jujujuju. spasla se na vreme,jadnica

    Odgovori

Ostavite komentar